reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Napisałam do adminow żeby się wzięli w garść i nam tu naprawili łączność bo mi ta nowa aplikacja ciśnienie podnosi A kobietom starajacym się nie wolno to podnosic bo prolaktyna rośnie 8-)
Dam cynk Jak coś odpisza

reklama
Napisałam do adminow żeby się wzięli w garść i nam tu naprawili łączność bo mi ta nowa aplikacja ciśnienie podnosi A kobietom starajacym się nie wolno to podnosic bo prolaktyna rośnie 8-)
Dam cynk Jak coś odpisza
Ooo dzięki Ci dobra duszo [emoji3590] ja miałam pisać po obiedzie jak nic się nie poprawi [emoji16]

Hehe no tak :)
Jaknsie ma możliwości finansowe to inaczej to wygląda. Ja musiałam się bujać że starym :p
U nas niestety nie ma opcji, zebym była bez samochodu, bo mieszkamy na wsi, a praktycznie wszystko załatwiany w mieście. Dlatego jeśliby nam zarekwirowali samochod na dłużej, to nie byłoby opcji i trzeba by było cos kupic. A ze ostatnio pewna firma ciagle dzwoni do mnie i chce mnie namówić na jazdę próbna, to moze cos tam by sie kupiło[emoji85]
W kazdym razie na razie jutro do odbioru mam Skodę Fabię z wypożyczalni. No zobaczymy jak to bedzie[emoji28]

Wysmarowalam maila wczoraj do wychowawcy mam nadzieję że ta nauczycielka nie będzie się mscic na Oliwierze. Bo jak tak to pkde do dyrektora. Takie cus sobie kupiłam w biedrze Zobacz załącznik 1037356
Biedronkowe rzeczy są super, na pewno Ci się sprawdzi :)

U nas niestety nie ma opcji, zebym była bez samochodu, bo mieszkamy na wsi, a praktycznie wszystko załatwiany w mieście. Dlatego jeśliby nam zarekwirowali samochod na dłużej, to nie byłoby opcji i trzeba by było cos kupic. A ze ostatnio pewna firma ciagle dzwoni do mnie i chce mnie namówić na jazdę próbna, to moze cos tam by sie kupiło[emoji85]
W kazdym razie na razie jutro do odbioru mam Skodę Fabię z wypożyczalni. No zobaczymy jak to bedzie[emoji28]

Biedronkowe rzeczy są super, na pewno Ci się sprawdzi :)
Dobrze będzie. Ja też bez auta kiebsko młoda 3 km w jedną stronę do przedszkola i o ile w taka pogodę jak dziś to rowerem możemy ale jak pada to .... jest mokro tu i uwdzie :-D

reklama
Donoszę że dostałam takie rozwiązanie
Odinstalować bb
Wejść w przeglądarkę
Jechać w dół powinien pokazać się pasek czy przypiąć bb do ekranu startowego -zaakceptować
To doraźnie na chwilę pomoże będą przychodziły powiadomienia w formie dzwoneczka . Jak naprawiamy awarie damy znać
Pozdrawiam

Do góry