reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny dziś zaczynamy 14 tydzień :D melduję że po badaniu wszystko dobrze, badał mnie specjalnie inny lekarz dla pewności i się cieszę.
Kość nosowa jest, NT 1,2 CRL 6.8 i doktor powiedział że mamy zdrową dziewczynkę więc już potwierdzone w sumie :D
Ekstra [emoji7] teraz z górki zobaczysz jak szybko przeleci u mnie 29 tc [emoji87][emoji54]
Dziękuję. Jestem mega zadowolona.
Piękne normalnie zazdro, kocham granat w każdej postaci i szarości [emoji7]
Ja swoich jeszcze nie wyleczylam po hybrydzie. Kciuki najgorsze.

Dziewczyny dziś zaczynamy 14 tydzień :D melduję że po badaniu wszystko dobrze, badał mnie specjalnie inny lekarz dla pewności i się cieszę.
Kość nosowa jest, NT 1,2 CRL 6.8 i doktor powiedział że mamy zdrową dziewczynkę więc już potwierdzone w sumie :D

Gratulacje jeszcze raz, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku [emoji10]
U mnie niestety dziś złe wiadomości.. złe wyniki pappa i ryzyko zespołu downa...

Ekstra [emoji7] teraz z górki zobaczysz jak szybko przeleci u mnie 29 tc [emoji87][emoji54]Piękne normalnie zazdro, kocham granat w każdej postaci i szarości [emoji7]
Ja swoich jeszcze nie wyleczylam po hybrydzie. Kciuki najgorsze.
Jeszcze nie miałam takiego koloru ale dzisiaj zrobiłam i jestem mega zadowolona.

Co do twojej płytki zniszczonej po hybrydzie to może poszukaj jakiegoś dobrego lakieru odbudowujacego. A jak już się uda zagoic po hybrydzie to może spróbuj zrobić żele. Może nie będzie Ci się tak płytka niszczyć.

Nie potrzebnie się stresowalas ale jak najbardziej strach jest zrozumiały. Cieszę się że wszystko w porządku. Teraz już tylko z górki no i gratuluję córeczki. Rosnijcie zdrowo i już się tak nie martw. Tylko ciesz się z rosnącego brzuszka. [emoji3059]

Na tą chwile nie.. ale jest takie prawdopodobieństwo [emoji20]
Kochana ale może urodzisz zdrowego dzidziusia. Wiem że napewno teraz będziesz się martwić zastanawiać i wogule ale spróbuj myśleć pozytywnie. Życzę Ci zdrowego dzidziusia ale mimo wszystko jak urodzisz i okaże się jednak że dziecko ma zespół downa napewno będziesz kochała tego szkraba zobaczysz. Jak tylko zobaczysz to będziesz kochała dzidziusia od pierwszych sekund zycia dzidziusia na świecie. Przytulam mocno.

reklama
Do góry