reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

W skrócie trochę nie mam czasu. Jestem na tabletkach anty bo mój organizm trochę zaczol świrować po clo więc musimy go wyciszyć.
Za niecałe pół roku kolejne starania jak się unormuje wszystko :)

reklama
W skrócie trochę nie mam czasu. Jestem na tabletkach anty bo mój organizm trochę zaczol świrować po clo więc musimy go wyciszyć.

Dobrze, ze działacie, zeby wszystko sie unormowalo. I trzymam kciuki, zeby to było krócej niz "niecałe pol roku" :p chyba ze to taka sztywna data i wczesniej nie będziecie próbować?
No i mamy nadzieje, ze wrócisz do nas szybciej niz za te 6 miesiecy :o

Hej kochana to ty robiłaś kiedyś testy owu wychodziły pozytywne a cykl bez owu a jak nie wychodziły testy owu to cykl owu czytany z wykresów temperatur?

Ja nie mierzyłam temperatur i nie robiłam testów. To napewno nie ja.
Niestety zasada sztywna ja często wpadam czytam lecz nie pisze .
Też trochę mi brak czasu od 1 września otworzyłam przejełam kawiarenkę bejbi cafe Opole
Można wyszukać sobie na FB kto chętny pooglądać :)
Ps tak na poprawę humoru właśnie znalazłam
Sorki że w postaci zdjęcia ale nie umiałam szybko na telefon pobrac
IMG_20191013_134314.jpeg

Ja nie mierzyłam temperatur i nie robiłam testów. To napewno nie ja.
Niestety zasada sztywna ja często wpadam czytam lecz nie pisze .
Też trochę mi brak czasu od 1 września otworzyłam przejełam kawiarenkę bejbi cafe Opole
Można wyszukać sobie na FB kto chętny pooglądać :)
Ps tak na poprawę humoru właśnie znalazłam
Sorki że w postaci zdjęcia ale nie umiałam szybko na telefon pobrac
Zobacz załącznik 1033355
Ok dziękuję za odpowiedź. No nic szukam dalej.

Znów wylazla mi opryszczka tamta mała zeszła był spokój a dziś znów [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] szlak mnie trafi.
Okna pomylam, firany popralam, pranie zrobiłam, posprzatalam, obiad zrobiłam, na wyborach byłam i z synem na karuzeli i teraz pije kawę i leżę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Okazało się ze jutro na wizytę muszę jechać sama a nawet nie mam czym. Wpadłam w panike bo Grzesiek nie pojedzie ze mną bo jednak musi później jechać do pracy, popłakałam się i nie mogę się uspokoić bo boję się ze coś będzie nie tak.. W dodatku chciałam zeby wszedł ze mną pierwszy raz, stresuje się dlatego ze jeszcze nigdy nie byłam w tak zaawansowanej ciąży i nie wiem sama.. Musiałam się wyzalic dziewczyny

Okazało się ze jutro na wizytę muszę jechać sama a nawet nie mam czym. Wpadłam w panike bo Grzesiek nie pojedzie ze mną bo jednak musi później jechać do pracy, popłakałam się i nie mogę się uspokoić bo boję się ze coś będzie nie tak.. W dodatku chciałam zeby wszedł ze mną pierwszy raz, stresuje się dlatego ze jeszcze nigdy nie byłam w tak zaawansowanej ciąży i nie wiem sama.. Musiałam się wyzalic dziewczyny
Kochana spokojnie. Nie wpadaj w panike(wiem ze latwo się mówi), ale już będzie tylko z górki teraz. Wierzę ze będzie wszystko dobrze.

Spokojnie, nie denerwuj się. Ja wiele razy jeździłam sama w pierwszej ciąży. Obmysl plan podróży na spokojnie. Nie denerwuj się i nie płacz bo dzodziusiowi to nie pomoże.

reklama
Kochana spokojnie. Nie wpadaj w panike(wiem ze latwo się mówi), ale już będzie tylko z górki teraz. Wierzę ze będzie wszystko dobrze.
Spokojnie, nie denerwuj się. Ja wiele razy jeździłam sama w pierwszej ciąży. Obmysl plan podróży na spokojnie. Nie denerwuj się i nie płacz bo dzodziusiowi to nie pomoże.
Wiem muszę się nauczyć to kontrolować bo jest mi bardzo ciężko, idę pojeździć samochodem i odetchnąć trochę

Do góry