nikolka1203
Fanka BB :)
Musi być dobrzeWiem muszę się nauczyć to kontrolować bo jest mi bardzo ciężko, idę pojeździć samochodem i odetchnąć trochę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być dobrzeWiem muszę się nauczyć to kontrolować bo jest mi bardzo ciężko, idę pojeździć samochodem i odetchnąć trochę
Dasz radę bez stresu. M pewnie chce być z Tobą ale jak nie może to nic nie zrobi. Pojeździć trochę. Wejdź sobie na Google maps postaw pamperka i zobacz trasę na spokojnie i głowa do góry.Wiem muszę się nauczyć to kontrolować bo jest mi bardzo ciężko, idę pojeździć samochodem i odetchnąć trochę
Okazało się ze jutro na wizytę muszę jechać sama a nawet nie mam czym. Wpadłam w panike bo Grzesiek nie pojedzie ze mną bo jednak musi później jechać do pracy, popłakałam się i nie mogę się uspokoić bo boję się ze coś będzie nie tak.. W dodatku chciałam zeby wszedł ze mną pierwszy raz, stresuje się dlatego ze jeszcze nigdy nie byłam w tak zaawansowanej ciąży i nie wiem sama.. Musiałam się wyzalic dziewczyny
Pojadę prawdopodobnie z siostrą, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i się uspokojęRozumiem, ze taka nagła informacja Cie wkurzyła, ale moze pójdziesz z mama albo z koleżanka? Zawsze to jakas pomoc duchowa
Pojadę prawdopodobnie z siostrą, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i się uspokoję
No weź proszę Cię. Znam grubsze dziewczyny z waga grubo ponad 100kg i zachodzą bez problemu.Kręcę sie po starym forum, na ktorym udzielałam się w drugiej ciazy i patrzcie jaki znalazłam post w temacie "zostać mama w 2017 roku". Data mojej wypowiedzi to 4.10.2016. Ponad 3 lata temu[emoji24]Zobacz załącznik 1033455
Cały czas zastanawiam sie, co mogło sie tak u nas pogorszyć, ze nie moge zaskoczyć z ciąża... Nasienie u faceta moze sie pogorszyć ot tak? Skoro wczesniej było wystarczające?
A nie, sorry, zapomniałam, ze po prostu jestem gruba
O 18:00 trzymajcie proszę kciukiAle dziś był super dzień, piękna pogoda, ja nabrałam trochę sił [emoji4] skosilam trawę, trochę ogarnęłam w ogrodzie, posiedziałam z psem na leżaczku, potem jeszcze spacer, więc udało się aktywnie [emoji3059]
@MartaSx nie zwalniasz tempa, że Ty masz ciągle tyle siły na to wszystko [emoji16]
@nikolka1203 szkoda, że tak wyszło, ale na pewno sobie poradzisz. Super, że siostra pojedzie z Tobą [emoji106] o której masz wizytę?
@RoseGold bo Wy tak się mijacie z mężem w owu i tak potem wychodzi [emoji53] ale w końcu na pewno się uda! [emoji110]
Moj maz zaczal wyjeżdżać na początku 2017 roku, a nie zabezpieczaliśmy sie juz kilka miesiecy, dlatego mi smutno, ze nie udało sie jeszcze przed jego wyjazdami[emoji22] musze w ogole zacząć spisywać, ile razy mam owulację, pod jego nieobecność, bo na razie to moge tylko tak na oko policzyć.No weź proszę Cię. Znam grubsze dziewczyny z waga grubo ponad 100kg i zachodzą bez problemu.
Może to kurcze coś w głowie siedzi. Jak się czegoś bardzo chce to nie wychodzi. Znam kilka par które jak opuściły zaszły w coaze. A po dwa Twój m Zadko jest jak Ty masz owu.
Super, ze dzien sie udał ja miałam taka typowa lazy sunday.Ale dziś był super dzień, piękna pogoda, ja nabrałam trochę sił [emoji4] skosilam trawę, trochę ogarnęłam w ogrodzie, posiedziałam z psem na leżaczku, potem jeszcze spacer, więc udało się aktywnie [emoji3059]
@MartaSx nie zwalniasz tempa, że Ty masz ciągle tyle siły na to wszystko [emoji16]
@nikolka1203 szkoda, że tak wyszło, ale na pewno sobie poradzisz. Super, że siostra pojedzie z Tobą [emoji106] o której masz wizytę?
@RoseGold bo Wy tak się mijacie z mężem w owu i tak potem wychodzi [emoji53] ale w końcu na pewno się uda! [emoji110]