reklama
Cały dzień czekania... Trzymam kciuki już od teraz [emoji110]O 18:00 trzymajcie proszę kciuki
młoda1994
Fanka BB :)
Trzymam kciuki i już cierpliwie czekam na dobre wiadomość z twojej strony.O 18:00 trzymajcie proszę kciuki
Będę trzymać i wiem ze będzie wszystko dobrze.O 18:00 trzymajcie proszę kciuki
Rose nie wiem co Ci poradzić kurcze bo zawsze siebie myślałam ze jak juz masz dziecko to nie powinno być problemów. Ale z drugiej strony zobacz ile mamy chemii w jedzeniu gdzie się nie obejrzysz zanieczyszczenia wszystko ma wpływ. No i my coraz starsi.Moj maz zaczal wyjeżdżać na początku 2017 roku, a nie zabezpieczaliśmy sie juz kilka miesiecy, dlatego mi smutno, ze nie udało sie jeszcze przed jego wyjazdami[emoji22] musze w ogole zacząć spisywać, ile razy mam owulację, pod jego nieobecność, bo na razie to moge tylko tak na oko policzyć.
Chyba wlasnie najbardziej boje sie, ze to kwestia głowy[emoji17] ale nie wiem, co mogłabym juz zrobic, zeby uspokoić głowę[emoji17]
Nadzieja jeszcze w badaniu nasienia, ze tam wyjdzie cos do naprawienia i po lekach sie uda...
Super, ze dzien sie udałja miałam taka typowa lazy sunday.
I zgadzam sie, ze nasza @MartaSx nie stopujena grudniowkach tez miałyśmy taka babeczkę, co była strasznie aktywna przy synku i codziennie przy sprzątaniu i wszystkie wrozylysmy jej, ze nie dotrwa do daty cc (skracała jej sie szyjka, rozwarcie itd), ale pokazała nam wszystkim środkowy palec i w przeciwieństwie do mnie (gdzie ja tylko leżałam i pachniałam) dotrzymała w dwupaku do wyznaczonego terminu cesarki
![]()
Bo ja pedantka jestem. Kiedyś odkurzalam codziennie i 2 razy mylam podłogi i kurze. Troch e mi przeszło [emoji23] odkurza co drugi dzień resztę robię codziennie ale już raz [emoji23] nie mogę patrzeć na brudne okna denerwuje mnie to więc myje średnio ćwiczenia dwa miesiące.Ale dziś był super dzień, piękna pogoda, ja nabrałam trochę sił [emoji4] skosilam trawę, trochę ogarnęłam w ogrodzie, posiedziałam z psem na leżaczku, potem jeszcze spacer, więc udało się aktywnie [emoji3059]
@MartaSx nie zwalniasz tempa, że Ty masz ciągle tyle siły na to wszystko [emoji16]
@nikolka1203 szkoda, że tak wyszło, ale na pewno sobie poradzisz. Super, że siostra pojedzie z Tobą [emoji106] o której masz wizytę?
@RoseGold bo Wy tak się mijacie z mężem w owu i tak potem wychodzi [emoji53] ale w końcu na pewno się uda! [emoji110]
A mnie wku...rwia ta opryszczka bo dzień spokoju i wylazla większa. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Będę trzymać i wiem ze będzie wszystko dobrze. Rose nie wiem co Ci poradzić kurcze bo zawsze siebie myślałam ze jak juz masz dziecko to nie powinno być problemów. Ale z drugiej strony zobacz ile mamy chemii w jedzeniu gdzie się nie obejrzysz zanieczyszczenia wszystko ma wpływ. No i my coraz starsi. Bo ja pedantka jestem. Kiedyś odkurzalam codziennie i 2 razy mylam podłogi i kurze. Troch e mi przeszło [emoji23] odkurza co drugi dzień resztę robię codziennie ale już raz [emoji23] nie mogę patrzeć na brudne okna denerwuje mnie to więc myje średnio ćwiczenia dwa miesiące.
A mnie wku...rwia ta opryszczka bo dzień spokoju i wylazla większa. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Mi sie opryszczka zrobiła w sobote, teraz juz mam tylko ogromny strup na pol twarzy :/
Czym smarujesz? Ja mam pastę cynkowa i pastę do zebowMi sie opryszczka zrobiła w sobote, teraz juz mam tylko ogromny strup na pol twarzy :/
Czym smarujesz? Ja mam pastę cynkowa i pastę do zebow
Pierwsze dwa dni naklejałam plasterek taki na opryszczki, ale zostawiłam go w samochodzie, który popłynął gdzies podczas diagnostyki, wiec od poniedziałku nic nie używam :/
Bo mi sie opryszczka w poprzednia sobote zrobiła
młoda1994
Fanka BB :)
Wiesz co ja nie mieszkam w Pl i mam nadzieję ze nigdy nie będę musiała tam wracać, ale też mnie to zdenerwowalo bo w tej Pl będzie co raz gorzej.Są pierwsze wyniki sondażu i się wkur... wiłam [emoji35][emoji35][emoji35]
Siostra mi coś pisała ze PiS oświadczył ze jak wygrają wybory to po zamykają zlobki przedszkola i ze kobiety mają zająć się domem i dziećmi, a faceci maja zarabiać na rodziny i dom. Slyszalyscie o tym?
reklama
Nawet mi nie mów co te gołąby wymyslaja bo mnie szlak trafi. Miałam nadzieję, serio teraz już nic nie mam. Coraz gorzej będzie.Wiesz co ja nie mieszkam w Pl i mam nadzieję ze nigdy nie będę musiała tam wracać, ale też mnie to zdenerwowalo bo w tej Pl będzie co raz gorzej.
Siostra mi coś pisała ze PiS oświadczył ze jak wygrają wybory to po zamykają zlobki przedszkola i ze kobiety mają zająć się domem i dziećmi, a faceci maja zarabiać na rodziny i dom. Slyszalyscie o tym?
Podziel się: