reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
O 18:00 trzymajcie proszę kciuki
Będę trzymać i wiem ze będzie wszystko dobrze.
Moj maz zaczal wyjeżdżać na początku 2017 roku, a nie zabezpieczaliśmy sie juz kilka miesiecy, dlatego mi smutno, ze nie udało sie jeszcze przed jego wyjazdami[emoji22] musze w ogole zacząć spisywać, ile razy mam owulację, pod jego nieobecność, bo na razie to moge tylko tak na oko policzyć.

Chyba wlasnie najbardziej boje sie, ze to kwestia głowy[emoji17] ale nie wiem, co mogłabym juz zrobic, zeby uspokoić głowę[emoji17]

Nadzieja jeszcze w badaniu nasienia, ze tam wyjdzie cos do naprawienia i po lekach sie uda...

Super, ze dzien sie udał :) ja miałam taka typowa lazy sunday.
I zgadzam sie, ze nasza @MartaSx nie stopuje :o na grudniowkach tez miałyśmy taka babeczkę, co była strasznie aktywna przy synku i codziennie przy sprzątaniu i wszystkie wrozylysmy jej, ze nie dotrwa do daty cc (skracała jej sie szyjka, rozwarcie itd), ale pokazała nam wszystkim środkowy palec i w przeciwieństwie do mnie (gdzie ja tylko leżałam i pachniałam) dotrzymała w dwupaku do wyznaczonego terminu cesarki :p
Rose nie wiem co Ci poradzić kurcze bo zawsze siebie myślałam ze jak juz masz dziecko to nie powinno być problemów. Ale z drugiej strony zobacz ile mamy chemii w jedzeniu gdzie się nie obejrzysz zanieczyszczenia wszystko ma wpływ. No i my coraz starsi.
Ale dziś był super dzień, piękna pogoda, ja nabrałam trochę sił [emoji4] skosilam trawę, trochę ogarnęłam w ogrodzie, posiedziałam z psem na leżaczku, potem jeszcze spacer, więc udało się aktywnie [emoji3059]
@MartaSx nie zwalniasz tempa, że Ty masz ciągle tyle siły na to wszystko [emoji16]
@nikolka1203 szkoda, że tak wyszło, ale na pewno sobie poradzisz. Super, że siostra pojedzie z Tobą [emoji106] o której masz wizytę?
@RoseGold bo Wy tak się mijacie z mężem w owu i tak potem wychodzi [emoji53] ale w końcu na pewno się uda! [emoji110]
Bo ja pedantka jestem. Kiedyś odkurzalam codziennie i 2 razy mylam podłogi i kurze. Troch e mi przeszło [emoji23] odkurza co drugi dzień resztę robię codziennie ale już raz [emoji23] nie mogę patrzeć na brudne okna denerwuje mnie to więc myje średnio ćwiczenia dwa miesiące.

A mnie wku...rwia ta opryszczka bo dzień spokoju i wylazla większa. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Będę trzymać i wiem ze będzie wszystko dobrze. Rose nie wiem co Ci poradzić kurcze bo zawsze siebie myślałam ze jak juz masz dziecko to nie powinno być problemów. Ale z drugiej strony zobacz ile mamy chemii w jedzeniu gdzie się nie obejrzysz zanieczyszczenia wszystko ma wpływ. No i my coraz starsi. Bo ja pedantka jestem. Kiedyś odkurzalam codziennie i 2 razy mylam podłogi i kurze. Troch e mi przeszło [emoji23] odkurza co drugi dzień resztę robię codziennie ale już raz [emoji23] nie mogę patrzeć na brudne okna denerwuje mnie to więc myje średnio ćwiczenia dwa miesiące.

A mnie wku...rwia ta opryszczka bo dzień spokoju i wylazla większa. [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Mi sie opryszczka zrobiła w sobote, teraz juz mam tylko ogromny strup na pol twarzy :/

Są pierwsze wyniki sondażu i się wkur... wiłam [emoji35][emoji35][emoji35]
Wiesz co ja nie mieszkam w Pl i mam nadzieję ze nigdy nie będę musiała tam wracać, ale też mnie to zdenerwowalo bo w tej Pl będzie co raz gorzej.

Siostra mi coś pisała ze PiS oświadczył ze jak wygrają wybory to po zamykają zlobki przedszkola i ze kobiety mają zająć się domem i dziećmi, a faceci maja zarabiać na rodziny i dom. Slyszalyscie o tym?

reklama
Wiesz co ja nie mieszkam w Pl i mam nadzieję ze nigdy nie będę musiała tam wracać, ale też mnie to zdenerwowalo bo w tej Pl będzie co raz gorzej.

Siostra mi coś pisała ze PiS oświadczył ze jak wygrają wybory to po zamykają zlobki przedszkola i ze kobiety mają zająć się domem i dziećmi, a faceci maja zarabiać na rodziny i dom. Slyszalyscie o tym?
Nawet mi nie mów co te gołąby wymyslaja bo mnie szlak trafi. Miałam nadzieję, serio teraz już nic nie mam. Coraz gorzej będzie.

Do góry