reklama
adzik
Fanka BB :)
W poniedziałek idę. Będzie coś mógł stwierdzić?Kochana nie przejmuj się. Jak były dzisiaj przytulanki to jeszcze jutro i jak ma się udać to się napewno uda. A nie masz możliwości iść w tygodniu do gin na monitoring USG?
Czyli jak teraz jest owu w pełni to test wychodzi negatywny ? Boże przepraszam za moje pytania 2 raz robię testy owu. Wiadomo że z przymrużeniem ale jednak chciała bym wiedzieć co o jakBo test pokazuje skok pik a jak już jest owu to już będzie negatywny
młoda1994
Tak kochana gin na usg powinien /powinna widzieć ze jesteś po owu albo czy jesteś przed.W poniedziałek idę. Będzie coś mógł stwierdzić?Czyli jak teraz jest owu w pełni to test wychodzi negatywny ? Boże przepraszam za moje pytania 2 raz robię testy owu. Wiadomo że z przymrużeniem ale jednak chciała bym wiedzieć co o jak
Nie przepraszaj bo jesteśmy tu po to by się wspierać i też odpowiadać na pytania jeśli ktoś jest w jakim temacie "zielony".
adzik
Mimo wszystko cieszę się że robiłam testy owu. Z moich wyliczeń przyszła 3 dni wcześniej niż wyliczałam. W takim razie w poniedziałek dowiem się co i jak. Dziękuję za pomoc [emoji3059]Tak kochana gin na usg powinien /powinna widzieć ze jesteś po owu albo czy jesteś przed.
Nie przepraszaj bo jesteśmy tu po to by się wspierać i też odpowiadać na pytania jeśli ktoś jest w jakim temacie "zielony".
Aneczka85_01
W poniedziałek idę. Będzie coś mógł stwierdzić?Czyli jak teraz jest owu w pełni to test wychodzi negatywny ? Boże przepraszam za moje pytania 2 raz robię testy owu. Wiadomo że z przymrużeniem ale jednak chciała bym wiedzieć co o jak
Owu powinna wystąpić w ciągu 24/36 h od pozytywnego testu . Ty miałaś mega pozytywny wiec skoro dzisiaj już negatyw to mniej więcej policz sobie godziny od pozytywa. I pójdź na usg zobaczyć czy pękł pęcherzyk
młoda1994
Warto je robić, ale nie wolno im wierzyć na 100%Mimo wszystko cieszę się że robiłam testy owu. Z moich wyliczeń przyszła 3 dni wcześniej niż wyliczałam. W takim razie w poniedziałek dowiem się co i jak. Dziękuję za pomoc [emoji3059]
Olineekg
U mnie owu na bank. Wczoraj test pozytyw A dziś tak mnie jajo boli że ani siedziec nie można ani stanąć na prawa noge. Dziś też się zabiorę za m.
Jeśli czujesz to na pewno jest! [emoji5] owocnych starań, trzymam kciuki [emoji3] a testami się nie sugeruj.. ja w cyklu w którym się udało tez czułam owu i nie robiłam w ogole testów i byłam pewna, że owu była bo taki ból, że masakra, no i jak widać przeczucia mnie nie zawiodły [emoji39] mam nadzieje, że u Ciebie będzie tak samo[emoji6]
Ja uważałam, ze potrzebuje taki radar w pierwszej ciazy uważałam, ze na 100% przenoszę i to grubo, nawet mimo tego, ze lekarze mnie zapewniali, ze nie dotrwam do terminu. Cc nawet chciałam przez to miec, zeby nie umierać w tym oczekiwaniu no ale zakończyło sie SN 12 dni przed terminem.Ja w sumie też lubię być w ciąży, ale chciałabym poznać tego małego lokatora na zewnątrz swoją drogą, za każdym razem coś zaczyna się dziać jak mi akurat nie pasuje. Samochód na myjni? Skurcze. Jestem w drodze do sklepu - skurcze i plecy naparzają... Powinna być jakaś kontrolna krosta czy coś, co informuje - hej, masz owulację, inna na "ej, jesteś w ciąży" i kolejna na "tak, to ten dzień, będziesz rodzić"
W drugiej ciazy juz żadnego radaru nie potrzebowałam (tylko by mnie stresował[emoji23]), bo bałam sie tego, ze nie dotrzymam do terminu cc[emoji85] i oczywiscie nie dotrzymałam.
Ja w pierwszym cyklu z testami owu (i to w sumie był "najlepszy" cykl, bo jakos rozsądnie te testy wychodziły) miałam tak, ze był pozytyw, poznie dwa negatywne i znów pozytyw, wiec spokojnie, rożnie z tymi testami bywaDupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było
reklama
ania280891
U mnie 28dc wiec festiwal wmawiania sobie objawów ciążowych czas zacząć [emoji23]
Podziel się: