reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kochana nie przejmuj się. Jak były dzisiaj przytulanki to jeszcze jutro i jak ma się udać to się napewno uda. A nie masz możliwości iść w tygodniu do gin na monitoring USG?
W poniedziałek idę. Będzie coś mógł stwierdzić?
Bo test pokazuje skok pik a jak już jest owu to już będzie negatywny
Czyli jak teraz jest owu w pełni to test wychodzi negatywny ? Boże przepraszam za moje pytania 2 raz robię testy owu. Wiadomo że z przymrużeniem ale jednak chciała bym wiedzieć co o jak

W poniedziałek idę. Będzie coś mógł stwierdzić?Czyli jak teraz jest owu w pełni to test wychodzi negatywny ? Boże przepraszam za moje pytania 2 raz robię testy owu. Wiadomo że z przymrużeniem ale jednak chciała bym wiedzieć co o jak
Tak kochana gin na usg powinien /powinna widzieć ze jesteś po owu albo czy jesteś przed.

Nie przepraszaj bo jesteśmy tu po to by się wspierać i też odpowiadać na pytania jeśli ktoś jest w jakim temacie "zielony".

Tak kochana gin na usg powinien /powinna widzieć ze jesteś po owu albo czy jesteś przed.

Nie przepraszaj bo jesteśmy tu po to by się wspierać i też odpowiadać na pytania jeśli ktoś jest w jakim temacie "zielony".
Mimo wszystko cieszę się że robiłam testy owu. Z moich wyliczeń przyszła 3 dni wcześniej niż wyliczałam. W takim razie w poniedziałek dowiem się co i jak. Dziękuję za pomoc [emoji3059]

W poniedziałek idę. Będzie coś mógł stwierdzić?Czyli jak teraz jest owu w pełni to test wychodzi negatywny ? Boże przepraszam za moje pytania 2 raz robię testy owu. Wiadomo że z przymrużeniem ale jednak chciała bym wiedzieć co o jak

Owu powinna wystąpić w ciągu 24/36 h od pozytywnego testu . Ty miałaś mega pozytywny wiec skoro dzisiaj już negatyw to mniej więcej policz sobie godziny od pozytywa. I pójdź na usg zobaczyć czy pękł pęcherzyk

U mnie owu na bank. Wczoraj test pozytyw A dziś tak mnie jajo boli że ani siedziec nie można ani stanąć na prawa noge. Dziś też się zabiorę za m.

Jeśli czujesz to na pewno jest! [emoji5] owocnych starań, trzymam kciuki [emoji3] a testami się nie sugeruj.. ja w cyklu w którym się udało tez czułam owu i nie robiłam w ogole testów i byłam pewna, że owu była bo taki ból, że masakra, no i jak widać przeczucia mnie nie zawiodły [emoji39] mam nadzieje, że u Ciebie będzie tak samo[emoji6]

Witam dziewczyny u nas ma być piękny dzień 22 stopnie. Słoneczko już świeci.
Dzis się wyspałam wstałam tylko 2 razy[emoji23]
Zjem sniadanie i ode na wybory

Miłego dnia

Ja w sumie też lubię być w ciąży, ale chciałabym poznać tego małego lokatora na zewnątrz:) swoją drogą, za każdym razem coś zaczyna się dziać jak mi akurat nie pasuje. Samochód na myjni? Skurcze. Jestem w drodze do sklepu - skurcze i plecy naparzają... Powinna być jakaś kontrolna krosta czy coś, co informuje - hej, masz owulację, inna na "ej, jesteś w ciąży" i kolejna na "tak, to ten dzień, będziesz rodzić" :p
Ja uważałam, ze potrzebuje taki radar w pierwszej ciazy :p uważałam, ze na 100% przenoszę i to grubo, nawet mimo tego, ze lekarze mnie zapewniali, ze nie dotrwam do terminu. Cc nawet chciałam przez to miec, zeby nie umierać w tym oczekiwaniu :p no ale zakończyło sie SN 12 dni przed terminem.
W drugiej ciazy juz żadnego radaru nie potrzebowałam (tylko by mnie stresował[emoji23]), bo bałam sie tego, ze nie dotrzymam do terminu cc[emoji85] i oczywiscie nie dotrzymałam.

Dupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było
Ja w pierwszym cyklu z testami owu (i to w sumie był "najlepszy" cykl, bo jakos rozsądnie te testy wychodziły) miałam tak, ze był pozytyw, poznie dwa negatywne i znów pozytyw, wiec spokojnie, rożnie z tymi testami bywa :p

reklama
Do góry