Ja nie nawidze być w ciazy. W pierwszej jeszcze ale druga to porażka. I na pewno więcej dzieci u nas nie będzie [emoji23][emoji23][emoji23]Ja w sumie też lubię być w ciąży, ale chciałabym poznać tego małego lokatora na zewnątrz swoją drogą, za każdym razem coś zaczyna się dziać jak mi akurat nie pasuje. Samochód na myjni? Skurcze. Jestem w drodze do sklepu - skurcze i plecy naparzają... Powinna być jakaś kontrolna krosta czy coś, co informuje - hej, masz owulację, inna na "ej, jesteś w ciąży" i kolejna na "tak, to ten dzień, będziesz rodzić"
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
To musiałam pomylić. Ale pamiętam ze była wsrod nas dziewczyna, która robiła testy owu i mierzyła temperature i testy wychodziły jej pozytywne, a cykle bezowulacyjne, a testy negatywne, a cykle owulacyjne. Za nic nie umiem sobie przypomnieć która z was to była. [emoji848][emoji848]Hejka wróciłam do domku z siatami walowy i mama dała mi kasę zebym parę rzeczy kupiła dla małej. Hm chyba to ktoś inny, ja nigdy nie mierzyłam temperatury. Z lenistwa nigdy tego nie robilam
Kojarzę ja ale nie pamiętam niku.To musiałam pomylić. Ale pamiętam ze była wsrod nas dziewczyna, która robiła testy owu i mierzyła temperature i testy wychodziły jej pozytywne, a cykle bezowulacyjne, a testy negatywne, a cykle owulacyjne. Za nic nie umiem sobie przypomnieć która z was to była. [emoji848][emoji848]
młoda1994
Wiem ze tez było coś na M[emoji23]Kojarzę ja ale nie pamiętam niku.
Szukam ale nie mogę znaleźć. W górnym prawym rogu gdzie te 3 kropki jak wdusisz masz coś takiego jak wyszukaj.Wiem ze tez było coś na M[emoji23]
Wyszukalo mi ze Lilka 2304 mierzyła
młoda1994
Tak mamSzukam ale nie mogę znaleźć. W górnym prawym rogu gdzie te 3 kropki jak wdusisz masz coś takiego jak wyszukaj.
młoda1994
Kochana nie przejmuj się. Jak były dzisiaj przytulanki to jeszcze jutro i jak ma się udać to się napewno uda. A nie masz możliwości iść w tygodniu do gin na monitoring USG?Dupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było
reklama
Aneczka85_01
Dupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było
Bo test pokazuje skok pik a jak już jest owu to już będzie negatywny
Podziel się: