reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja w sumie też lubię być w ciąży, ale chciałabym poznać tego małego lokatora na zewnątrz:) swoją drogą, za każdym razem coś zaczyna się dziać jak mi akurat nie pasuje. Samochód na myjni? Skurcze. Jestem w drodze do sklepu - skurcze i plecy naparzają... Powinna być jakaś kontrolna krosta czy coś, co informuje - hej, masz owulację, inna na "ej, jesteś w ciąży" i kolejna na "tak, to ten dzień, będziesz rodzić" :p
Ja nie nawidze być w ciazy. W pierwszej jeszcze ale druga to porażka. I na pewno więcej dzieci u nas nie będzie [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Hejka wróciłam do domku z siatami walowy i mama dała mi kasę zebym parę rzeczy kupiła dla małej. Hm chyba to ktoś inny, ja nigdy nie mierzyłam temperatury. Z lenistwa nigdy tego nie robilam
To musiałam pomylić. Ale pamiętam ze była wsrod nas dziewczyna, która robiła testy owu i mierzyła temperature i testy wychodziły jej pozytywne, a cykle bezowulacyjne, a testy negatywne, a cykle owulacyjne. Za nic nie umiem sobie przypomnieć która z was to była. [emoji848][emoji848]

To musiałam pomylić. Ale pamiętam ze była wsrod nas dziewczyna, która robiła testy owu i mierzyła temperature i testy wychodziły jej pozytywne, a cykle bezowulacyjne, a testy negatywne, a cykle owulacyjne. Za nic nie umiem sobie przypomnieć która z was to była. [emoji848][emoji848]
Kojarzę ja ale nie pamiętam niku.

U mnie owu na bank. Wczoraj test pozytyw A dziś tak mnie jajo boli że ani siedziec nie można ani stanąć na prawa noge. Dziś też się zabiorę za m.

Dupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było

Dupa. Zrobiłam test owu i negatyw. Ja już z tego nic nie rozumie. Bol konkretny. Dziś zrobiłam kontrolne jeszcze 1 test owu o 16 i pozytywny A teraz już negatyw. Matko i po co mi to było
Kochana nie przejmuj się. Jak były dzisiaj przytulanki to jeszcze jutro i jak ma się udać to się napewno uda. A nie masz możliwości iść w tygodniu do gin na monitoring USG?

reklama
Do góry