reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja też chętnie przygarnę [emoji16] jestem prawie jak deska tereska [emoji53]
Pocieszam się, że w ciąży i podczas karmienia urosną, więc chociaż półtora roku będę miała takie jak mieć powinnam [emoji23]
A potem nie bedziesz miala wcale [emoji23] ja mialam takie fajne przed ciaza.. a podczas karmienia rozdely sie do rozmiaru E.. i potem klapa.. flaki..

reklama
Ja też chętnie przygarnę [emoji16] jestem prawie jak deska tereska [emoji53]
Pocieszam się, że w ciąży i podczas karmienia urosną, więc chociaż półtora roku będę miała takie jak mieć powinnam [emoji23]
Takie duże to jest udreka serio bolą plecy. Nie nawodze ich. Jak się patrzy na mnie to tego nie widać ale serio są duże i bolące [emoji24] nie mam takiego zdj żeby wam pokazać [emoji23] zdj z Bożego Narodzenia i z tamtego roku z Karpacza.
IMG_20181224_185532_268.jpg
received_895607757312597.jpeg

Dziewczyny japol życia byłam jak tu ktoś napisał deska Tereska także skromne A, w ciąży mi urosły, po ciąży zmalaly ale zostały B, ost lata wraz ze wzrostem wagi dotarły do C i już się wylewaja bokami bo faldziasta jestem, to co to w ciąży będzie.
To kara bo kiedyś nienawidzilam tych małych i zawsze marzyłam żeby za przeproszeniem mieć "balony" , a teraz widzę jak to potrafi być kłopotliwe, co mi przeszkadzało w tych sportowych cyckach to ha niewiem.
Więc wam to już wgl współczuję taaakich rozmiarów.

Ja nie mam prawie wcale :D naciągane B, teraz w ciąży są całkiem fajne :) ale boję się że po ciąży jeszcze się zmniejsza

Chcesz sie zamienic? Ja dziekuje Bogu za wynalazce stanikow z poduszeczkami w srodku [emoji23] a jak leze na plecach to tak sie rozlewaja ze wygladam jak totalna deska [emoji23]
Na moje już zaczyna grawitacja działać, na małych nie było widać, przy większych teraz mam wrażenie że jeszcze trochę i będę kolanami cyckiem grać w ping ponga

reklama
Do góry