reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja też chętnie przygarnę [emoji16] jestem prawie jak deska tereska [emoji53]
Pocieszam się, że w ciąży i podczas karmienia urosną, więc chociaż półtora roku będę miała takie jak mieć powinnam [emoji23]
A potem nie bedziesz miala wcale [emoji23] ja mialam takie fajne przed ciaza.. a podczas karmienia rozdely sie do rozmiaru E.. i potem klapa.. flaki..

reklama
Ja też chętnie przygarnę [emoji16] jestem prawie jak deska tereska [emoji53]
Pocieszam się, że w ciąży i podczas karmienia urosną, więc chociaż półtora roku będę miała takie jak mieć powinnam [emoji23]
Takie duże to jest udreka serio bolą plecy. Nie nawodze ich. Jak się patrzy na mnie to tego nie widać ale serio są duże i bolące [emoji24] nie mam takiego zdj żeby wam pokazać [emoji23] zdj z Bożego Narodzenia i z tamtego roku z Karpacza.
IMG_20181224_185532_268.jpg
received_895607757312597.jpeg

Dziewczyny japol życia byłam jak tu ktoś napisał deska Tereska także skromne A, w ciąży mi urosły, po ciąży zmalaly ale zostały B, ost lata wraz ze wzrostem wagi dotarły do C i już się wylewaja bokami bo faldziasta jestem, to co to w ciąży będzie.
To kara bo kiedyś nienawidzilam tych małych i zawsze marzyłam żeby za przeproszeniem mieć "balony" , a teraz widzę jak to potrafi być kłopotliwe, co mi przeszkadzało w tych sportowych cyckach to ha niewiem.
Więc wam to już wgl współczuję taaakich rozmiarów.

Ja nie mam prawie wcale :D naciągane B, teraz w ciąży są całkiem fajne :) ale boję się że po ciąży jeszcze się zmniejsza

Chcesz sie zamienic? Ja dziekuje Bogu za wynalazce stanikow z poduszeczkami w srodku [emoji23] a jak leze na plecach to tak sie rozlewaja ze wygladam jak totalna deska [emoji23]
Na moje już zaczyna grawitacja działać, na małych nie było widać, przy większych teraz mam wrażenie że jeszcze trochę i będę kolanami cyckiem grać w ping ponga

reklama
Do góry