reklama
Robale
Fanka BB :)
Wstałamwstaawaj śpopchu!!!!!
Robale
puściutko, wszystkie rozpoczęły weekend, ja znowu sama w domu:-(,M nie wiadomo o której będzie. Ach co robić, miłego wypoczynku kochane;-)
Witajcie dziewczynki u mnie goscie caly dzien...kolezanka wpadala na kawke i nie minelo 5 min a dzwoni moj fryzjer mowi ze jest w poblizu,ma okienko i wpadnioe na kawke(jest moim fryzjerem od 3 lat ale i przjacielem ktoremu moge zaufac).Oczywiscie wykorzystalam go i uczesal mnie:-)takze dzis super fryzurka,a i tak wlosy 3 tyg nie farbowane musze sie w tygodniu z nim umowiuc:-)U mnie pogoda w miare ladna-sloneczko,ale nie za cieplo.Dzis 7 dzien cyklu,niedlugo ostre satranka;-);-);-);-);-)
Robale
Hej to miałaś dzień wizyt :-), współczuję Twojej koleżance. :-(, życie jest nie sprawiedliwe, kobiety które pragną dziecka albo nie mogą zajść w ciążę, albo dochodzi do tragedii, a takie które za przeproszeniem produkują dzieci a później je porzucają, to im nic nie jest.dzis dowiedzialam sie ze mojaq dobra znajoma urodzila martwe dziecko w 20 tyg ciazy az mnie serce boli...nie wiem jak jej pomoc...
Robale
Doczekałam się mój M idzie do domu , jak ja się cieszę, do jutra kochane :-)
C
claudia4you
Gość
jescze jest ktos tutaj????
C
claudia4you
Gość
Moj wlasnie zasnal, bo jutro robi , a ja nie wiec zajrzalam do was;-)
reklama
C
claudia4you
Gość
widze robale ze jestes aktywna (zielone swiatelko) czy to jakis blad????Jak nie ma cie to spadam i tyle;-)Doczekałam się mój M idzie do domu , jak ja się cieszę, do jutra kochane :-)