Robale
Fanka BB :)
Hej Madziaas oczywiście, miło nam. ja kończę obiad i oglądam rodzinę 2+8
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapraszamyCześć dziewczyny.Można sie do was przyłączyć??
dłudo się staraliście o Kacperka??Ja pokarmiłam małego,a mąż Go usypia:-) No i zrobiłam kawke dopiero i śniadanko :-)
Dzięki
W sumie to przestałam brać tabletki w marcu,czy w kwietniu a zaszłam w ciąże w listopadzie.Pomyślałam,że jak sie uda to super,jak nie to będe sie leczyć.Bo u mnie w rodzinie były problemy z zajściem w ciąże i mnie straszyli żeby też tak nie byłodłudo się staraliście o Kacperka??
To super, że się udało, chętnie poczytamy o Twoich staraniachczesc mam na imie Ela i moge wam opowiedzieć o moich starankach, jeszcze nie dawno pisałam jako starająca się a dzisiaj ma 11 miesięczną cudowna córeczke.
Długo sie o nia staralas??Witamy;-)czesc mam na imie Ela i moge wam opowiedzieć o moich starankach, jeszcze nie dawno pisałam jako starająca się a dzisiaj ma 11 miesięczną cudowna córeczke.