reklama
Alez te nasze dzieci przemadrzale.....opowiastka sprzed kilku dni.
Od jakiegos czasu , kilka tygodni , Zuzu przedstawia sie z imienia i nazwiska. Wie, ze mieszka w Ambilly , ale nazwy ulicy jeszcze nie opanowala.
Ja zwracam sie do niej imieniem i nazwiskiem ( w powaznym tonie ) jak cos przeskrobie, albo jestem niezadowolona z niej, np. Suzanna Kozina prosze poukladac ksiazeczki!!!!! albo Suzanna Kozina co zrobilas Stefkowi ( patrz wysmarowala mu wlosy kremem).......
kilka dni temu mala bawila sie w swoim pokoju....jest cicho i nagle slysze
Dudu Kozina ....ulala.... cos mi tu nalobil?????
Dudu to jej ukochany mis
nie moglam sie przestac smiac
Od jakiegos czasu , kilka tygodni , Zuzu przedstawia sie z imienia i nazwiska. Wie, ze mieszka w Ambilly , ale nazwy ulicy jeszcze nie opanowala.
Ja zwracam sie do niej imieniem i nazwiskiem ( w powaznym tonie ) jak cos przeskrobie, albo jestem niezadowolona z niej, np. Suzanna Kozina prosze poukladac ksiazeczki!!!!! albo Suzanna Kozina co zrobilas Stefkowi ( patrz wysmarowala mu wlosy kremem).......
kilka dni temu mala bawila sie w swoim pokoju....jest cicho i nagle slysze
Dudu Kozina ....ulala.... cos mi tu nalobil?????
Dudu to jej ukochany mis
nie moglam sie przestac smiac
Ostatnia edycja:
dominique.p
Fanka BB :)
No, juz coraz wiecej gadulekGratulacje!
Pszczola ostatnio obudzila sie rano z krzykiem: "Ojojkuśku, mamusiu, ziapomiałam się obudzić i posisiałam siobie pieluśkę!"
Chciałam ktoregos dnia, zeby pomogla mi wieszac pranie, a ze akurat byla zajeta budowaniem z klocków, to mnie zbyła: "Nie, dziękuję mamusiu, nie jetem ziantelesiowana."
Bawiła sie dzis z P. w domu pilka i w pewnym momencie P. kopnal te pilke i stracil nia stojacy na stole kubek. Pszczola - konfident przyleciala do mnie i powiedziala: "Ale guptasiek z tatusia nasiego! Nić nie uwazia!"
I najlepsze na koniec: wyszlam dzis z lazienki po porannym prysznicu, a Pszczola: "Okąpałaś się?"
ja: "Tak"
Pszczola:" Brzusiek umiłaś?"
Pszczoła: "A cipkę?"
......................kurtyna
Pszczola ostatnio obudzila sie rano z krzykiem: "Ojojkuśku, mamusiu, ziapomiałam się obudzić i posisiałam siobie pieluśkę!"
Chciałam ktoregos dnia, zeby pomogla mi wieszac pranie, a ze akurat byla zajeta budowaniem z klocków, to mnie zbyła: "Nie, dziękuję mamusiu, nie jetem ziantelesiowana."
Bawiła sie dzis z P. w domu pilka i w pewnym momencie P. kopnal te pilke i stracil nia stojacy na stole kubek. Pszczola - konfident przyleciala do mnie i powiedziala: "Ale guptasiek z tatusia nasiego! Nić nie uwazia!"
I najlepsze na koniec: wyszlam dzis z lazienki po porannym prysznicu, a Pszczola: "Okąpałaś się?"
Pszczola:" Brzusiek umiłaś?"
Pszczoła: "A cipkę?"
......................kurtyna
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, Pszczoly jest najlepsza! Tekst z cipka mnie rozwalil
Siluniu, Zuzu jest slodziutka No i super, ze wie juz jak sie nazywa i gdzie mieszka To wazne. Musze tez w koncu tego Sare nauczyc, bo ona tylko potrafi powiedziec, ze ma na imie "Sala"
Siluniu, Zuzu jest slodziutka No i super, ze wie juz jak sie nazywa i gdzie mieszka To wazne. Musze tez w koncu tego Sare nauczyc, bo ona tylko potrafi powiedziec, ze ma na imie "Sala"
oj Pszczoła, Pszczoła:-):-):-) chyba już powinna zastępować mamę w instytucjach:-)
silunia Zuzu też daje czadu:-)
Alka też się z nazwiska i imienia przedstawia, ale rybnik jej wychodzi jak ibnik, myślę, że nikt by się nie domyślił gdzie to
silunia Zuzu też daje czadu:-)
Alka też się z nazwiska i imienia przedstawia, ale rybnik jej wychodzi jak ibnik, myślę, że nikt by się nie domyślił gdzie to
Domiska
Sierpniowa Mama'06
no gratulacje dla naszych zartownisiek!!!
Szantusia tez sie przedstawia z imienia i nazwiska a zapytana o to skad jest mowi ze z Colorado
Szantusia tez sie przedstawia z imienia i nazwiska a zapytana o to skad jest mowi ze z Colorado
sandra1982
Bedytka, Domiska, widze, ze i Wasze dziewczynki potrafia ladnie sie przedstawic :-)
Oj, musze zabrac sie za Sare i tez ja tego nauczyc bo jak sie dzisiaj zapytalam gdzie mieszka to mi powiedziala, ze w bajce a jak sie zapytalam z kim, to, ze z Jasiem
Oj, musze zabrac sie za Sare i tez ja tego nauczyc bo jak sie dzisiaj zapytalam gdzie mieszka to mi powiedziala, ze w bajce a jak sie zapytalam z kim, to, ze z Jasiem
sandra grunt to mieć fantazję:-):-):-)bo jak sie dzisiaj zapytalam gdzie mieszka to mi powiedziala, ze w bajce a jak sie zapytalam z kim, to, ze z Jasiem
reklama
sandra1982
No wlasnie ostatnimi czasy Sara wymysla takie niestworzone rzeczy, ze glowa bolisandra grunt to mieć fantazję:-):-):-)
Jeszcze wczoraj, nie potrafilam znalezc jej jednego buta, ale wiedzialam, ze na pewno rozebrala go juz na gorze, wiec pytam jej gdzie dala adidasa, a ona, ze jest w parku! A my tu nawet parku nie mamy Byl w kuchni pod otwartymi drzwiczkami zmywarki
Podziel się: