reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy nie-kontrolowane czyli zabawne powiedzonka,teksty,opowieści naszych Szkrabów

sandra Julka się sama straszy, że jak nie pozbiera kręgli to mam jej pupę zbije, hahah ciekawe gdzie to słyszała:-)
Sara lepsza niż kogut policyjny, nawet ruch chciała wstrzymać:-)

reklama
Alez te nasze dzieci przemadrzale.....opowiastka sprzed kilku dni.
Od jakiegos czasu , kilka tygodni , Zuzu przedstawia sie z imienia i nazwiska. Wie, ze mieszka w Ambilly , ale nazwy ulicy jeszcze nie opanowala.
Ja zwracam sie do niej imieniem i nazwiskiem ( w powaznym tonie ) jak cos przeskrobie, albo jestem niezadowolona z niej, np. Suzanna Kozina prosze poukladac ksiazeczki!!!!! albo Suzanna Kozina co zrobilas Stefkowi ( patrz wysmarowala mu wlosy kremem).......
kilka dni temu mala bawila sie w swoim pokoju....jest cicho i nagle slysze
Dudu Kozina ....ulala.... cos mi tu nalobil?????
Dudu to jej ukochany mis
nie moglam sie przestac smiac

Ostatnia edycja:
No, juz coraz wiecej gadulek:tak::tak::-D:-DGratulacje!

Pszczola ostatnio obudzila sie rano z krzykiem: "Ojojkuśku, mamusiu, ziapomiałam się obudzić i posisiałam siobie pieluśkę!":-D

Chciałam ktoregos dnia, zeby pomogla mi wieszac pranie, a ze akurat byla zajeta budowaniem z klocków, to mnie zbyła: "Nie, dziękuję mamusiu, nie jetem ziantelesiowana.":-D

Bawiła sie dzis z P. w domu pilka i w pewnym momencie P. kopnal te pilke i stracil nia stojacy na stole kubek. Pszczola - konfident przyleciala do mnie i powiedziala: "Ale guptasiek z tatusia nasiego! Nić nie uwazia!"

I najlepsze na koniec: wyszlam dzis z lazienki po porannym prysznicu, a Pszczola: "Okąpałaś się?"
ja: "Tak"
Pszczola:" Brzusiek umiłaś?"
ja: "Tak"
Pszczoła: "A cipkę?"
......................kurtyna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pszczoly nik nie pobije, genialna jest!!!!! I jaka grzeczna , kulturalna bestia......moja jak mnie zbywa to mowi poprostu nie , nie chce i odwraca sie na piecie

:-D:-D:-DDominique, Pszczoly jest najlepsza! :-D:-D:-DTekst z cipka mnie rozwalil :-D:-D:-D

Siluniu, Zuzu jest slodziutka :-D No i super, ze wie juz jak sie nazywa i gdzie mieszka :tak: To wazne. Musze tez w koncu tego Sare nauczyc, bo ona tylko potrafi powiedziec, ze ma na imie "Sala" :-p

oj Pszczoła, Pszczoła:-):-):-) chyba już powinna zastępować mamę w instytucjach:-)
silunia Zuzu też daje czadu:-)
Alka też się z nazwiska i imienia przedstawia, ale rybnik jej wychodzi jak ibnik, myślę, że nikt by się nie domyślił gdzie to:-p

Bedytka, Domiska, widze, ze i Wasze dziewczynki potrafia ladnie sie przedstawic :tak::-)

Oj, musze zabrac sie za Sare i tez ja tego nauczyc :tak: bo jak sie dzisiaj zapytalam gdzie mieszka to mi powiedziala, ze w bajce :-D a jak sie zapytalam z kim, to, ze z Jasiem :szok::-D:-p:-D

reklama
sandra grunt to mieć fantazję:-):-):-)
No wlasnie ostatnimi czasy Sara wymysla takie niestworzone rzeczy, ze glowa boli :-p
Jeszcze wczoraj, nie potrafilam znalezc jej jednego buta, ale wiedzialam, ze na pewno rozebrala go juz na gorze, wiec pytam jej gdzie dala adidasa, a ona, ze jest w parku!:szok::-p A my tu nawet parku nie mamy :-p Byl w kuchni pod otwartymi drzwiczkami zmywarki :-p

Do góry