reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Doczekasz sie Mada Zobaczysz, jeszcze troche i buzia Ami nie bedzie sie zamykac :-)ja też tak chce,mieć mała gadułke w domu:-(
A jak w ogole z jej mowa? Co mowi?
dominique.p
Fanka BB :)
Wrocilysmy dzis z Pszczola ze spaceru (w deszczu, ale Pszczola uwieeelbia kaluze;-)) i mialam zabrac sie za robienie obiadu (kotlety mielone), a tu patrze - w lodowie zero jajec, a rano byly jeszcze 4 (P. sobie zrobil jadrownice jak nas nie bylo), wiec zla mowie do Pszczoly, ze tata zjadl wszystkie jajka i nie mozemy robic kotletow (Pszczola mi od jakiego czasu asystuje przy gotowaniu), a ona na to: "Nie nedelwuj się, mamusiu. Pójdzie i kupi." Takie to proste;-)
I z wczoraj:
Pszczoła: "Mamusiu, Gandzia jet moim sinkiem"
Ja: "Nie może byc twoim synkiem, bo jest psem, nie człowiekiem, a poza tym Gandzia to dziewczynka, a nie chłopiec"
Pszczoła: "Mozie bić, bo ją ziaptowałam" (zaadoptowałam - za grzyba nie wiem, skad ona zna to slowo i jego znaczenie):-):-)
I z wczoraj:
Pszczoła: "Mamusiu, Gandzia jet moim sinkiem"
Ja: "Nie może byc twoim synkiem, bo jest psem, nie człowiekiem, a poza tym Gandzia to dziewczynka, a nie chłopiec"
Pszczoła: "Mozie bić, bo ją ziaptowałam" (zaadoptowałam - za grzyba nie wiem, skad ona zna to slowo i jego znaczenie):-):-)
A z tym biciem mamy i kreglami to o co chodzi? ;-)
sandra Julka się sama straszy, że jak nie pozbiera kręgli to mam jej pupę zbije, hahah ciekawe gdzie to słyszała:-)
:-)
nie nie dziewczyny, ona zbierała te kręgle, żeby mne nimi w pupę bić
dominique- hehe mała jest debeściarska
mada- spojo, moja julia też dopiero od niedawno gada stało sie to z dnia na dzień... jednego dnia rzucała pojedyńczymi słowami, a następnego już zdaniami
teraz to dopiero się uśmiałam:-):-):-):-)nie nie dziewczyny, ona zbierała te kręgle, żeby mne nimi w pupę bić
Pszczoła number one!!!:-):-):-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Nie no, Dominique, Pszczola jest boska! I nadal nie moge wuierzyc, ze ona ma tylko 2 latka (no z groszem ;-))!
Ewus, no to teraz padlam, hahahah, a ja tu juz rozne domysly robilam na temat tych kregli
Mada, podobno dziecko ma czas do 3.roku zycia, zeby sie z mowa rozkrecic, takze macie jeszcze troche czasu A jak zacznie to nie bebdzie mogla skonczyc :-)
Sara powtarza doslownie wszystko co sie do niej mowi, czasami juz mnie to wkurza, bo mowie jej np. ubierz buty, a ta "buty", co chcesz zjesc?, a ta "chce zjesc" itd. hahah, normalnie pasc mozna
Ewus, no to teraz padlam, hahahah, a ja tu juz rozne domysly robilam na temat tych kregli
Mada, podobno dziecko ma czas do 3.roku zycia, zeby sie z mowa rozkrecic, takze macie jeszcze troche czasu A jak zacznie to nie bebdzie mogla skonczyc :-)
Sara powtarza doslownie wszystko co sie do niej mowi, czasami juz mnie to wkurza, bo mowie jej np. ubierz buty, a ta "buty", co chcesz zjesc?, a ta "chce zjesc" itd. hahah, normalnie pasc mozna
Domiska
Sierpniowa Mama'06
aachahhaa jakie mamy przecudne dzieciaczki sierpniaczkowe gratulacje dla wszystkich skarbow!
reklama
Podziel się: