reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy nie-kontrolowane czyli zabawne powiedzonka,teksty,opowieści naszych Szkrabów

reklama
:-D:laugh2::-D Hahaha, Leyna, ale mam genialnego ziecia ;-):-D

Sara mnie rozbraja od 2 dni, bo mowi do mnie "mamuśka" :-D:laugh2: Nie wiem skad jej sie to wzielo, ale brzmi kapitalnie :tak::-)

A u nas nowy tekst z piatku.

Poszlismy do Kauflanda na zakupy i Mała zobaczyła chłopczyka w swoim wieku więc jak zwykle ona pobiegła do uściskać.
i mama chłopczyka pyta jej
- jak masz na imię
Oliwia zrobiła poważna minę, zastanowiła się chwilkę po czym mówi
- ziaba
Klientka w śmiech i mówi - nie możliwe- żaba masz na imię ?
- ta ziaba! - z pewnością dodała Oliwia

Najfajniejsze jest to że nikt tak jej nie nazywał a słowo "żaba" było przez nią wypowiedziane po raz pierwszy.

rozkręcają się te nasze szkraby:-)
Alka dużo mówi (czyt. wszystko) ale jakiś szczególnych tekstów nie posuwa, raz tylko na wczasach się śmialiśmy: jemy lody, kulturalnie w cukierni z pucharków i tylko Alka z wafelka, bo to jej początki, no to przysunęłam się do niej żeby jej tego wafelka odwrócić coby się nie ufajdała a ta do mnie: "mama jeć loda!", więc już jej dałam spokój:-D

Super mali "teksciarze" i "teksciarki":-D:-D

Pszczola codziennie rzuca jakimis "perełkami", nie sposob spamietac:zawstydzona/y: Ale za to od jakichs 2 tygodni zadaje juz egzystencjalne i upierdliwe pytania, zmuszajace wszystkich do intensywnego uzywania szarych komorek:-p, np.
"Mamusiu, a dzie mieśkają ulodziny?"
"A simaki lobią siku?"
"A babcia ma mamusię?"
i tak coraz czesciej i czesciej...:baffled::-p;-)

reklama
Super mali "teksciarze" i "teksciarki":-D:-D

Pszczola codziennie rzuca jakimis "perełkami", nie sposob spamietac:zawstydzona/y: Ale za to od jakichs 2 tygodni zadaje juz egzystencjalne i upierdliwe pytania, zmuszajace wszystkich do intensywnego uzywania szarych komorek:-p, np.
"Mamusiu, a dzie mieśkają ulodziny?"
"A simaki lobią siku?"
"A babcia ma mamusię?"
i tak coraz czesciej i czesciej...:baffled::-p;-)
to Ci się dominique zaczęło:-) niesamowicie mądra jest Pszczółka:tak:

Do góry