reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hahaha, Leyna, ale mam genialnego ziecia ;-)
Sara mnie rozbraja od 2 dni, bo mowi do mnie "mamuśka" Nie wiem skad jej sie to wzielo, ale brzmi kapitalnie :-)
Sara mnie rozbraja od 2 dni, bo mowi do mnie "mamuśka" Nie wiem skad jej sie to wzielo, ale brzmi kapitalnie :-)
M
Majka01
Gość
A u nas nowy tekst z piatku.
Poszlismy do Kauflanda na zakupy i Mała zobaczyła chłopczyka w swoim wieku więc jak zwykle ona pobiegła do uściskać.
i mama chłopczyka pyta jej
- jak masz na imię
Oliwia zrobiła poważna minę, zastanowiła się chwilkę po czym mówi
- ziaba
Klientka w śmiech i mówi - nie możliwe- żaba masz na imię ?
- ta ziaba! - z pewnością dodała Oliwia
Najfajniejsze jest to że nikt tak jej nie nazywał a słowo "żaba" było przez nią wypowiedziane po raz pierwszy.
Poszlismy do Kauflanda na zakupy i Mała zobaczyła chłopczyka w swoim wieku więc jak zwykle ona pobiegła do uściskać.
i mama chłopczyka pyta jej
- jak masz na imię
Oliwia zrobiła poważna minę, zastanowiła się chwilkę po czym mówi
- ziaba
Klientka w śmiech i mówi - nie możliwe- żaba masz na imię ?
- ta ziaba! - z pewnością dodała Oliwia
Najfajniejsze jest to że nikt tak jej nie nazywał a słowo "żaba" było przez nią wypowiedziane po raz pierwszy.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
hahahha od dzis Oliwcia bedzie ziabka slodkooo!
rozkręcają się te nasze szkraby:-)
Alka dużo mówi (czyt. wszystko) ale jakiś szczególnych tekstów nie posuwa, raz tylko na wczasach się śmialiśmy: jemy lody, kulturalnie w cukierni z pucharków i tylko Alka z wafelka, bo to jej początki, no to przysunęłam się do niej żeby jej tego wafelka odwrócić coby się nie ufajdała a ta do mnie: "mama jeć loda!", więc już jej dałam spokój
Alka dużo mówi (czyt. wszystko) ale jakiś szczególnych tekstów nie posuwa, raz tylko na wczasach się śmialiśmy: jemy lody, kulturalnie w cukierni z pucharków i tylko Alka z wafelka, bo to jej początki, no to przysunęłam się do niej żeby jej tego wafelka odwrócić coby się nie ufajdała a ta do mnie: "mama jeć loda!", więc już jej dałam spokój
dominique.p
Fanka BB :)
Super mali "teksciarze" i "teksciarki"
Pszczola codziennie rzuca jakimis "perełkami", nie sposob spamietac Ale za to od jakichs 2 tygodni zadaje juz egzystencjalne i upierdliwe pytania, zmuszajace wszystkich do intensywnego uzywania szarych komorek, np.
"Mamusiu, a dzie mieśkają ulodziny?"
"A simaki lobią siku?"
"A babcia ma mamusię?"
i tak coraz czesciej i czesciej...;-)
Pszczola codziennie rzuca jakimis "perełkami", nie sposob spamietac Ale za to od jakichs 2 tygodni zadaje juz egzystencjalne i upierdliwe pytania, zmuszajace wszystkich do intensywnego uzywania szarych komorek, np.
"A simaki lobią siku?"
"A babcia ma mamusię?"
reklama
to Ci się dominique zaczęło:-) niesamowicie mądra jest PszczółkaSuper mali "teksciarze" i "teksciarki"
"A simaki lobią siku?"
"A babcia ma mamusię?"
Podziel się: