reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy nie-kontrolowane czyli zabawne powiedzonka,teksty,opowieści naszych Szkrabów

hahha jakie slodkie dziewczynki :D aco do postaci z bajek :D mialam dwa male kucyki po bokach glowy zrobione hehe i ten moj maly lobuz przychodzi do mnie i mi mowi tak: "Mommy listen! but listen! you know what?you are a Mickey Mouse!" ;)
aparatka z Szantusi, chybabym się polała ze śmiechu:-D:-D:-D

reklama
Dominique, Domiska, no to sie dowiedzialyscie kim jestescie :-D;-):-D

Alutka, Jagodzianka, jakie wy slodziutkie jestescie :tak::-) Kochane dziewczynki!:tak:

Moje dziecko dalej nie buduje zdan, ale ostatnio smialam sie z niej, bo mowie:
Ja: Daj Sarus pilota, przelacze Ci bajke.
Sara: Ja siama.
Ja: To nacisnij tutaj ta 2.
Sara: Dzie? :-)
Niby nic, ale w koncu jakos sie komunikuje z moja cora ;-):-):-D

W zeszlym tygodniu na placu zabaw bylysmy z Pszczola swiadkami, jak jedna babcia spuszczala lanie swojemu wnuczkowi na oczach wszystkich. Pszczola bardzo empatycznie reaguje na takie sytuacje i tak sie zdenerwowala, ze powiedziala do tej kobiety: "Plosie pani, zośtawij chopcika tego! Nie moźna bić nikogo!" Babce szczeka opadla, spalila buraka, wziela wnusia za lape i ewakuowala sie predko. A ja spuchlam z dumy:tak::-D

W zeszlym tygodniu na placu zabaw bylysmy z Pszczola swiadkami, jak jedna babcia spuszczala lanie swojemu wnuczkowi na oczach wszystkich. Pszczola bardzo empatycznie reaguje na takie sytuacje i tak sie zdenerwowala, ze powiedziala do tej kobiety: "Plosie pani, zośtawij chopcika tego! Nie moźna bić nikogo!" Babce szczeka opadla, spalila buraka, wziela wnusia za lape i ewakuowala sie predko. A ja spuchlam z dumy:tak::-D
Powiem jedno: WOW! :szok::tak:

dominique Pszczoła to bardzo mądra dziewczynka, bo ma mądrą mamę:-)
Sara boska!!
Alka cały czas gada (na serio non stop) ale raczej nic śmiesznego... uwielbia się tarzać po kanapie, najlepiej z kimś, wczoraj tak się turlała, że zahaczyła nogą i spadła a do kanapy mówi: "asiam panią"....:-)

dominique Pszczoła to bardzo mądra dziewczynka, bo ma mądrą mamę:-)
Sara boska!!
Alka cały czas gada (na serio non stop) ale raczej nic śmiesznego... uwielbia się tarzać po kanapie, najlepiej z kimś, wczoraj tak się turlała, że zahaczyła nogą i spadła a do kanapy mówi: "asiam panią"....:-)

Bosko!!!!!!!! Prawie sie posikalam ze smiechu :-D

Moje dziecie z kolei nauczylo sie mowic przepraszam (psiepsiam) i dziekuje (uje albo to samo ale z H na poczatku ;-)). Smieje sie, bo chodzi i jak jej cos chce dac to mowi "uje, tak" albo "uje, nie"... - swoja droga do fotela jak sie o niego potknela tez powiedziala "psiepsiam"...
Chociaz i tak najbradziej mnie rozklada na lopatki jak chce cos zrobic i wie, ze zrobi to sama to mowi "uda mi" a jak wie, ze jej sie nie uda, to robi smutna minke i mowi "uda mi nie..." no i notorycznie wszystkiego co dostaje jest "malo"

Ostatnia edycja:
reklama
Karoo, Bedytka, jakie wychowane te Wasze coreczki :-D Nawet meble przepraszaja, super :-D:-D:-D

Sara tez lubi wyglupy na lozku, turlanie, skakanie i spadanie na pupe :-):tak:

Jagodzianka slodziutka, bosko musi to brzmiec z tym uda i nie uda :blink::-)

Do góry