aparatka z Szantusi, chybabym się polała ze śmiechuhahha jakie slodkie dziewczynki aco do postaci z bajek mialam dwa male kucyki po bokach glowy zrobione hehe i ten moj maly lobuz przychodzi do mnie i mi mowi tak: "Mommy listen! but listen! you know what?you are a Mickey Mouse!"
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, Domiska, no to sie dowiedzialyscie kim jestescie ;-)
Alutka, Jagodzianka, jakie wy slodziutkie jestescie :-) Kochane dziewczynki!
Alutka, Jagodzianka, jakie wy slodziutkie jestescie :-) Kochane dziewczynki!
sandra1982
Moje dziecko dalej nie buduje zdan, ale ostatnio smialam sie z niej, bo mowie:
Ja: Daj Sarus pilota, przelacze Ci bajke.
Sara: Ja siama.
Ja: To nacisnij tutaj ta 2.
Sara: Dzie? :-)
Niby nic, ale w koncu jakos sie komunikuje z moja cora ;-):-)
Ja: Daj Sarus pilota, przelacze Ci bajke.
Sara: Ja siama.
Ja: To nacisnij tutaj ta 2.
Sara: Dzie? :-)
Niby nic, ale w koncu jakos sie komunikuje z moja cora ;-):-)
dominique.p
Fanka BB :)
W zeszlym tygodniu na placu zabaw bylysmy z Pszczola swiadkami, jak jedna babcia spuszczala lanie swojemu wnuczkowi na oczach wszystkich. Pszczola bardzo empatycznie reaguje na takie sytuacje i tak sie zdenerwowala, ze powiedziala do tej kobiety: "Plosie pani, zośtawij chopcika tego! Nie moźna bić nikogo!" Babce szczeka opadla, spalila buraka, wziela wnusia za lape i ewakuowala sie predko. A ja spuchlam z dumy
sandra1982
Powiem jedno: WOW!W zeszlym tygodniu na placu zabaw bylysmy z Pszczola swiadkami, jak jedna babcia spuszczala lanie swojemu wnuczkowi na oczach wszystkich. Pszczola bardzo empatycznie reaguje na takie sytuacje i tak sie zdenerwowala, ze powiedziala do tej kobiety: "Plosie pani, zośtawij chopcika tego! Nie moźna bić nikogo!" Babce szczeka opadla, spalila buraka, wziela wnusia za lape i ewakuowala sie predko. A ja spuchlam z dumy
Domiska
Sierpniowa Mama'06
Brawo Sarunia i Maja!
dominique Pszczoła to bardzo mądra dziewczynka, bo ma mądrą mamę:-)
Sara boska!!
Alka cały czas gada (na serio non stop) ale raczej nic śmiesznego... uwielbia się tarzać po kanapie, najlepiej z kimś, wczoraj tak się turlała, że zahaczyła nogą i spadła a do kanapy mówi: "asiam panią"....:-)
Sara boska!!
Alka cały czas gada (na serio non stop) ale raczej nic śmiesznego... uwielbia się tarzać po kanapie, najlepiej z kimś, wczoraj tak się turlała, że zahaczyła nogą i spadła a do kanapy mówi: "asiam panią"....:-)
karoo-kp
Mama Jagodzianki
dominique Pszczoła to bardzo mądra dziewczynka, bo ma mądrą mamę:-)
Sara boska!!
Bosko!!!!!!!! Prawie sie posikalam ze smiechu
Moje dziecie z kolei nauczylo sie mowic przepraszam (psiepsiam) i dziekuje (uje albo to samo ale z H na poczatku ;-)). Smieje sie, bo chodzi i jak jej cos chce dac to mowi "uje, tak" albo "uje, nie"... - swoja droga do fotela jak sie o niego potknela tez powiedziala "psiepsiam"...
Chociaz i tak najbradziej mnie rozklada na lopatki jak chce cos zrobic i wie, ze zrobi to sama to mowi "uda mi" a jak wie, ze jej sie nie uda, to robi smutna minke i mowi "uda mi nie..." no i notorycznie wszystkiego co dostaje jest "malo"
Ostatnia edycja:
reklama
sandra1982
Karoo, Bedytka, jakie wychowane te Wasze coreczki Nawet meble przepraszaja, super
Sara tez lubi wyglupy na lozku, turlanie, skakanie i spadanie na pupe :-)
Jagodzianka slodziutka, bosko musi to brzmiec z tym uda i nie uda :-)
Sara tez lubi wyglupy na lozku, turlanie, skakanie i spadanie na pupe :-)
Jagodzianka slodziutka, bosko musi to brzmiec z tym uda i nie uda :-)
Podziel się: