reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

LaRemi moja koleżanka kupiła niedawno ten wózek w kolorze granatowym. Wydaje się być fajny, mi się podoba choć koła piankowe. Ona ma fotelik Maxi Cosi i chyba nie kupowała żadnych adapterów ale dopytam i też jak to jest z tym materiałem.Wtedy Ci napisze co powiedziała. Ten jasny kolor fajny ale w zimie może się brudzić mocno, choć jak bardzo Ci się podoba to może zaryzykuj.

Ostatnia edycja:
reklama
My kupiliśmy Mutsy ale Transportera, i zestawie był z fotelikiem MaxiCosi Cabriofix. Co do kolorów Mutsy, a necie wyglądają ładniej niż w rzeczywistości, nam się w raealu podobał się tylko granatowy i brązowy, adapter był w zestawie.

Karenm bede happy jak sie podpytasz, no bo nie wiem czy ryzykowac tak jasny kolor. U nas wlasnie zimy sa bardziej "brudno-blotne" niz biale, no i wogole dziecko chlapnie albo dotknie brudna lapka... A ten material ze zdjecia to mi sie wydaje taki "sliski" co to wystarczy mokra szmatka przejechac i po plamie, ale jak jest naprawde?
Asia to ten czerwony w realu nie jest taki ladny soczysto-pomidorowy? A jaki jest ten jasny, siwy, kremowy czy bialy? Bo w zestawieniu z czarna rama oba wygladaja fajnie na zdjeciu.
No i tak myslalam, ze jezeli juz to bede musiala te adaptery zamowic razem z wozkiem, a i jeszcze pewnie cos wpadnie. Ale to te adaptery sa inne dla kazdego modelu Mutsy???

Asia, a ile ten wózek kosztował?My z M oglądaliśmy dziś wózek TAKO Captiva. Bardzo nam się spodobał, w środku wygodnie wyścielony, fajnie się składa i dobrze prowadzi.
Czy któraś z Was ma może wózek firmy TAKO lub Bebetto? Możecie coś na ich temat napisać?

Idę już spać, ale z rana na nowo zacznę namiętnie Was czytać :-)

My kupiliśmy Tako Lungo (model nowszy niż Captiva), jednak póki co czeka spakowany :) znajomi mają Captivę i bardzo sobie chwalą. Coraz więcej widzę mamuś z tym wózkiem :)

LeRemi, ja kupiłam wózek używany a wygląda jak nowy, więc albo się nie brudzi ten materiał, albo tak łatwo się go czyści. Inna sprawa, że mój jest popielaty, więc może nawet jeśli były zabrudzenia to niewidoczne na tym kolorze. Generalnie materiał jest "porowaty" ale myślę, że jest dobrze zaimpregnowany w nowym wózku. Zawsze można dać taki wózek do czyszczenia tam gdzie czyszczą tapicerki samochodowe ;)

No i tak myslalam, ze jezeli juz to bede musiala te adaptery zamowic razem z wozkiem, a i jeszcze pewnie cos wpadnie. Ale to te adaptery sa inne dla kazdego modelu Mutsy???
wiesz co kurcze nie wiem, najprosciej wpisz w ebaya czy Ci sie pokaza osobno, generalnie biorac wozek 3w1 razem ida w zestawie, ale upewnij sie jak bedziesz kupowala
mysmy kupowali tego recaro 3w1 i facet nam wszystko przyslal tylko nie adaptery :szok: i czekalam miesiac na te od gondoli, bo sie okazalo ze sie zagubily i ble ble.. zamawial duplikaty z recaro,a jeszcze do fotelika szukal, ale to znalazl.. cuda, ale mam w koncu
tak czy siak upewnij sie i najlepiej napisz albo zadzwon i zapytaj

reklama
Dzieki Kruszki, no wlasnie chyba raczej bede dzwonic bo nr na stronie jest. A na ebau nie sprawdze kurcze bo tu tego wozka jeszcze wcale nie ma (nie wiem czy bedzie wogole). A ja chce wlasnie 2 w 1 i dlatego te adaptery osobno mnie tak nurtuja.
K8libby a Ty cos na temat adapterow wiesz, czy do kazdego modelu Mutsy sa inne? A Twoj opis tego materialu jeszcze bardziej mnie sklania ku tej bryczce:tak:

Do góry