reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

Sorki ze tak wkraczam ale chcialam sie pochwalic ze tez jestem styczniowka (termin mialam na 20 luty ) ale malenka urodzila sie 26 stycznia.:tak:

reklama
czesc Irtasia. Twoje malenstwo urodzilo sie w moja wymarzona date, tzn w date kiedy ja chcialam urodzic bo sama jestem z 24 stycznia, mąż z 25 stycznia i chcielismy by Michalek urodzil sie albo 23 stycznia albo 26 stycznia :-) hehhehe no ale tak sie do nas spieszyl ze urodzilam go 14 stycznia :-) buziaki i witamy :-) pisz czesciej :-)

Wszystkim styczniówkom którym jeszcze nie gratulowałam - SERDECZNE GRATULKI !!!!!!!!!!!!!!!!

ostatnio tak mało tu bywam, zemoże coś przeoczyłam, ale może któraś wie co u pauliandzi? Urodziła już?

Marcela i Paulaandzia ostatniego posta napisały 3 lutego na lutówkach ..... miały wtedy skurcze ..... nikt im tam nawet nie odpisał i już się nigdzie nie pojawiły :baffled:
A mówiłam, że są już stczniówkami i mają się nam ładnie meldować :eek:

No ale jak to:confused:nawet jak urodziły w lutym to przecież są styczniówkami

15. paulaandzia - 7 lutego 2007r. o godzinie .......... urodziła Synka Doriana.
Waga 3450g, wzrost 52cm, 10 pkt Apgar, poród CC

to znalazlam na lutowkach.

Paulaandzia gratulujemy Synusia.

reklama
Paulaandzia Gratuluję synusia :-D:laugh2: Mimo, że urodziłaś go w lutym to dla nas i tak jesteś styczniówką - liczy się to na kiedy miałaś termin a nie kiedy odbył się poród ;-):-D:laugh2:

Do góry