reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

Martynka przyszła na świat 27.01.2007r o godzinie 11:45 siłami natury.
Ważyła 4110kg:szok: .Zdjecie mojej milusinskiej w podpisie.
:cool2:

reklama
Marcela ...... Moje gratulacje :-) Kubuś śliczny i doś długi się urodził ... 59 cm ... no no no ;-)

Małgosia .... witaj na forum i gratuluję córeczki :-) Jakbys mogła wkleić większą fotkę. 4100 g to Jeremi miał w 3 tygodniu więc spora ta twoja klueczka:tak:

Marcela, Malgosia gratulujemy dzieciaczkow. Napiszcie cos wiecej o nich, no i o sobie, jak porody?

Piękne są wasze maluszki :-) Nie mogę sie doczekać swojego dzidziulka!! Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamy i zycze wszystkiego najlepszego,

to ja podaje dane Dominiki :-)

córa Dominika
ur 10.01.2007 o godz 22:30
3350g, 54cm, 10pkt Apgar
poród przez cc
obraz063rp2.jpg

reklama
Ojejciu;) Witam. Jestem nowa..ale też styczniówka. Kubuśka urodziłam 4 stycznia 2007 o 11:15 przez cc. 3140 g, 54 cm, Apgar 10..Śliczne Maluszki;-) POzdrawiam :-)

Do góry