reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

xandii moim zdaniem to troszke nieladnie tak nachodzic swierzo upieczona mamuske i dzidzie ktore jeszcze nie zdarzylo sie zaaklimatyzowac w nowym miejscu :-( u mnie narazie nikt sie nei naprasza tylko najpierw pyta czy juz moze wpasc hehe a raczej sam mowi ze jak juz sie nacieszymy soba i wszystkos ie unormuje w maire to wtedy mam dac znac i beda sie goscie schodzic :-) i to mi sie wydaje najlepszym rozwiazaniem :-)

reklama
Na liście Styczniówek jest nas 40 a na liście rozdwojonych tylko 23 gdzie reszta?;-)

Hej dziewczyny!!!

czy już wszystkie Stycznióweczki się rozdwoiły???

GRATULACJE dla STYCZNIOWYCH MAM ich DZIECIACZKÓW i TATUSIÓW tych dzieciaczków...
Niedawno był grudzień... a już Styczeń się zakończył i Lutówki się sypią... ale ten czas leci... jak to szybko leci... moja Nat jutro kończy dwa miesiące!!!

Kochane stycznióweczki gratulacje ślicznych pociech :) są wyjątkowe!!!
Elżbietko- córeczka piękna!!!!

piszę do Was, bo ja też jestem styczniówka ale 2006, nawet nie wiecie jak to szybko minie, ile cudownych chwil, bywało i ciężko...
mój synek Oskar urodził się 16.01 a zobaczcie jaki teraz, po roku jest duży :)
cieplutkie pozdrowionka

Izabelko rzeczywiście czas strasznie leci, my dopiero co w ciążę zaszłyśmy. Śliczny twój szkrabek

reklama
dziękujemy za komplementa i całuski :)
Elżbietko przepraszam, nie wiem skąd mi się chłopczyk wziął :-D :-)

waszym szkrabom dużo buziaczków!!!

Do góry