reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

xandii moim zdaniem to troszke nieladnie tak nachodzic swierzo upieczona mamuske i dzidzie ktore jeszcze nie zdarzylo sie zaaklimatyzowac w nowym miejscu :-( u mnie narazie nikt sie nei naprasza tylko najpierw pyta czy juz moze wpasc hehe a raczej sam mowi ze jak juz sie nacieszymy soba i wszystkos ie unormuje w maire to wtedy mam dac znac i beda sie goscie schodzic :-) i to mi sie wydaje najlepszym rozwiazaniem :-)

reklama
Na liście Styczniówek jest nas 40 a na liście rozdwojonych tylko 23 gdzie reszta?;-)

Hej dziewczyny!!!

czy już wszystkie Stycznióweczki się rozdwoiły???

GRATULACJE dla STYCZNIOWYCH MAM ich DZIECIACZKÓW i TATUSIÓW tych dzieciaczków...
Niedawno był grudzień... a już Styczeń się zakończył i Lutówki się sypią... ale ten czas leci... jak to szybko leci... moja Nat jutro kończy dwa miesiące!!!

Kochane stycznióweczki gratulacje ślicznych pociech :) są wyjątkowe!!!
Elżbietko- córeczka piękna!!!!

piszę do Was, bo ja też jestem styczniówka ale 2006, nawet nie wiecie jak to szybko minie, ile cudownych chwil, bywało i ciężko...
mój synek Oskar urodził się 16.01 a zobaczcie jaki teraz, po roku jest duży :)
cieplutkie pozdrowionka

Izabelko rzeczywiście czas strasznie leci, my dopiero co w ciążę zaszłyśmy. Śliczny twój szkrabek

reklama
dziękujemy za komplementa i całuski :)
Elżbietko przepraszam, nie wiem skąd mi się chłopczyk wziął :-D :-)

waszym szkrabom dużo buziaczków!!!

Do góry