reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

reklama
Ja z Emila jak mialam masaz pierwszy raz jakos go znioslam ale jak widzialm polozna ze sie zbilza zrobic kolejny masaz to na sam jej widok zrobilo mi sie slabo i musiala najpierw otworzyc okno co bym jej nie odjechala na tym lozku............

jesli to wogóle masazem mozna nazwac. moim zdaniem to jest niezgodne z konstytucją. już nie mówię o tym ze to jest niehumanitarne.
mnie takich masazy wątpliwej przyjemnosci zafundowano minimum 5:szok: :baffled:

reklama
Cześć Wszystkie Kochane Stycznióweczki!!!!!!!!!

Obie z Ewelinką dziękujemy wszystkim ciociom za gratulacje i esemesy! Jesteśmy już od tygodnia w domku, ale nie miałam czasu na kompa, bo u nas cały czas pospolite ruszenie gości zwiedzających Ewelinkę.... Jedni wychodzą, drudzy wchodzą. Efekt jest taki, że cały czas nie możemy sie unormować z zasypianiem i karmieniem. Ja chyba zacznę szczekać na dźwięk domofonu. :tak:

Do góry