reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Aniu S :D super, gratuluje :D
Asiu gratulacje i fajowy mialas porod ;D tez bym chciala do szpitala przyjechac przy 8cm rozwarcia, ale 4 to tez niezle ;) nie bede sie dolowac :D
jajku ja mam teraz tak malo czasu i jak wchodze na forum to ciagle nowa czerwcowka, a na waszych liczniczkach juz samiutka koncowka!!!!!!!!niesamowite, wiem ze wam sie dluzy okropnie, ale to naprawde szybko leci......a poza tym to kawal czasu razem spedzilismy ;D

reklama
Asiu Plock ogromne gratulacje!!!

Coreczka sliczna i jak dobrze, ze tak milo wspominasz porod :) :) :) :)

I brzuszek jak sie zmniejszyl..... ;D ;D

Trzymam za nierozdwojone czerwcówki kciuki :) By było szybko sprawnie i jak najmnie bolesnie. Trzeba myśleć pozytywnie i wierze, że takie myślenie pomaga. Zawsze sobie powtarzałam, że ciąże bez dolegliwosći przejdę i tak było oprócz wymiotów. Pózniej, że bede miała łatwy poród i tak też się stało. Ale póxniej niestety mówiłam sobie , że jak ciaże i poród był łatwy to połóg taki juz nie bedzie. I tak jest czuje ból krocza. Teraz czesto nie jestem na bybyboom a tylko dlatego bo nonstop wpatruję sie w moja kruszynkę i chodze i sprzatam. Klaudus bardzo NARAZIE spokojniutka jest. Nawet zbytnio nie płacze jak chce cyca. To stęka jedynie mruczy. Przy przewijaniu to się rozglada papki strzela "usmiecha się" albo spi.

Witajcie. jestem nareszcie z powrotem, Na majówkach zamieściłam zdjęcia mojeje gwiazdy. Pozdrawiam i gratuluje wszystkim rozdwojonym czerwcówkom. Wiecej informacji o mnie i Marysi w miarę odzyskiwania sił przez mamusię. Dziekuje Wam wszytskim za doping i trzymanie kciuków. Na pewno pomogło..... :) :) :) ;D ;D ;D

GRATULACJE DLA  GŁUSZKA   KASI DE    RUSAŁKI   ANISORSHA   PŁOCK ASI  I  INNYCH  O KTÓRYCH  NIE WIEMY  A SĄ    
ZA  RESZTE TRZYMAM KCIUKI 
JA IDĘ JUTROOOOOO !!!!!!!!!!!!!

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Asiu, Głuszku-gratulacje!!

Coraz nas więcej - narewszcie!

Ja wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć, kto się rozdwoił, bo chociaż Ola grzeczna jak anioł i mamusia czasu ma sporo, to o siedzeniu nie ma mowy. A pisać na stojąco ciężko... Jutro ściągają mi szwy, to może będzie lepiej - oby, bo już wytrzymać cieżko... Mogę tylko stać, albo leżeć...

Uciekam więc i mam nadzieję, że jutro rozsiądę się wygodnie przed kompem i napiszę, co i jak...

reklama
No dziewczyny ale wiadomosc do mnie dotarla, Calo tuli juz w domku coreczke ;D ;D ;D

wiecej informacji na naszej magicznej liscie ;D

ps. Maz prosi by przekazac, ze jezeli chcecie umiescic zdjecia na stronie wyslijcie jedno na mejla ;D

Do góry