reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Witam wszystkie mamusie już i mamusie wkrótce!! Ja tylko na chwileczkę teraz zameldować posłusznie, że dzisiaj o 13 wróciłam do domu z moją piękną córeczką!! Urodziła się w sobotę, 10.06 pięć minut przed północą w dzielnej asyscie dumnego tatusia, miała 53 cm i 3050g - a straszono wielkoludem :) Dostała 10 punktów i jest bardzo zdrową i grzeczną panienką. Teraz obiecała pospać z 2-3 godzinki, żeby mam mogła się pochwalić ciotkom z BB :)

Jak już obczytam, co się działo, jak mnie nie było, to podam więcej szczegółów.

A to mój największy skarb kilka godzin po urodzeniu

naszacoreczka110620062ap.jpg

reklama
Dziewczyny, skoro nie ma odpowiedniego wątku to tutaj wyslijcie zdjęcia swoich skarbów, POCHWALCIE SIĘ TROSZKE I DAJCIE POPODZIWIAĆ !!!
Ja zamieszczam zdjecia Oliwki z dzisiaj, uwielbia tak spać z rękoma do góry  :)

Agaciulko - jak sobie slicznie spi malenka Twoja Oliwka....i jak ma fajnie raczki do gory...
Piekna coreczka:))))) :) :) :)
ahhh ja juz chce Mateuszka:))))) ;D ;D ;D

Anius gratulacje, slodziutka Twoja niunia !!!

Ja wiedzialam ze w weekend urodzilas bo nie przyszlas sie pozegnac przed planowanym szpitalem ;D ;D

Agaciulka, Oliwka przecudna i przeaparatka z tym spaniem z raczkami w gorze , usmialam sie zdrowo ;D ;D

RUSALKO gratulacje!!!
ANIASORSHA tak myslalam, ze od ciebie beda nastepne dobre wiesci ;D Gratulacje !!!!
Wszystkie czerwcowe dzieciaczki jak malowane ;D

reklama
Do góry