reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

ja chodze późno spać za to dłuzej śpię :laugh: :) ;)- ale też się zbieram zaraz. A jeśli można wiedziec jesteś pedagogiem szkolnym?

reklama
i z karty nauczyciela jestes zatrudniona? No prosze człowiek sie cale życie uczy idowaiaduje różnych ciekawych rzeczy :)......

Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna - i niestety psycholog tez musi z karty
Oczywiście jak wszystko ma to swoje plusy dodatnie i plusy ujemne ale ja nie będę się w to zagłębiać tutaj...wystarczy jeden mega ujemny - finansowy ;D
Na szczęście to nie jest jedyna moja praca bo pewnie nie wyrobiłabym i finansowo i z monotonii, lubie urozmaicenie :)

Właśnie się dowiedziałam:

WIELKIE GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH RODZICÓW ŚLICZNEGO OLAFKA!!!!

Głuszku - witaj u nas. Przezimujemy Cie troszkę, ale też mi się wydaje, że za bardzo to my sie Tobą nie nacieszymy... Sypniesz sie pewnie lada moment...

Dzięki Aniushorsa - nie mów hop - bp jak tak dalej pójdzie to jeszcze połowa z was zdąży przede mną urodzić :p

Serdeczne gratulacje Dla Agatki, Hana Solo i buziaczki da Olafka.

Niech rośnie zdrowo. :laugh: :laugh:

Jak widziałam Agatatje urodziła naturalnie. Czyżby Olafek jednak na koniec się obrócił??

reklama
Sorki,ze sie wtracam,
Olaf sie nie obrocil,(wiem od szczesliwego tatusia!),ale sa na tym swiecie jeszcze lekarze,ktorzy przyjmuja takie porody i chwala im za to!Dziecko w polozeniu posladkowym to niekoniecznie wyrok!

Do góry