reklama
Ogromne gratulacje dla WSZYSTKICH ROZDWOJONYCH CZERWCÓWEK!!!!
nORMALNIE ZAZDROSZCZE wAM JAKIE CUDEŃKA W SOBIE NOSIŁYSCIE!!!
Ciekawe kiedy moje cudo zechce zobaczyć świat - połozna powiedziała dziś że obstawia najbliższy tydzień - moge nawet dziś, ale najprawdopodobniej za parę dni, tylko że na pewno to nigdy nie wiadomo (mam rozwarcie na paluszka ale zupełnie nic poza tym nie czuję - żadnych skurczy - w sumie nie wiadomo czy to dobrze czy źle - tzn dobrze bo nie boli ale źle bo ja bym chciała wiedzieć że ta chwila już blisko )
nORMALNIE ZAZDROSZCZE wAM JAKIE CUDEŃKA W SOBIE NOSIŁYSCIE!!!
Ciekawe kiedy moje cudo zechce zobaczyć świat - połozna powiedziała dziś że obstawia najbliższy tydzień - moge nawet dziś, ale najprawdopodobniej za parę dni, tylko że na pewno to nigdy nie wiadomo (mam rozwarcie na paluszka ale zupełnie nic poza tym nie czuję - żadnych skurczy - w sumie nie wiadomo czy to dobrze czy źle - tzn dobrze bo nie boli ale źle bo ja bym chciała wiedzieć że ta chwila już blisko )
W związku z brakiem chęci opuszczenia mojego brzucha przez Marysię zgłaszam się do Was z prosbą o przyjęcie mnie do swego grona.... U nas z chwilą rozdwojenia się ostatnich majówek życie zamarło.... a ja nie będę pisała sama do siebie..... Ratujcie mnie babeczki bo zwariuje........ gdyby jakas majówka toprzeczytała to chciałam się wytłumaczyć że nie jestem zdrajczynią :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D tylko ZEN mi przeszło (jak to mowi Agatatje) a porodu ani widu ani słychu..... albo moze pójde do lipcówek bo tam na pewno byłabym pierwsza, hehheheeee : 8)
No to Głuszek - możemy się wzajemnie powspierać!!! ;D (ale chyba ktoś tam u was jeszcze został - kasieńka- czy nie? tylko może z tych co się mniej udzielają ) Ale ja Ci przepowiadam że prawdziwą czerwcówką nie zostaniesz Weźmie Cie dziś w nocy znienacka...hehe - tego życzę, a czy się spełni - zobaczymy, a jak nie - jeszcze 3 dni ci zostały majowe...No ale miło by było jakbyś trochę z nami została
Ja mam już dzisiaj na koncie pół ananaska i własnie 3cia herbatka z liści malin dopijam...tylko ruchu cos za mało ale to wszystko przez kompa i pogodę - był co prawda mały spacerek ale u nas cały czas pada !!!
Ja mam już dzisiaj na koncie pół ananaska i własnie 3cia herbatka z liści malin dopijam...tylko ruchu cos za mało ale to wszystko przez kompa i pogodę - był co prawda mały spacerek ale u nas cały czas pada !!!
pierwsza i tak nie zostanę bo przeciez juz u was cztery rozdwojone - musiałabym ma lipcówki sie przenieść......hehe
oj bardzo bym chciała Basiu dzis urodzić - ale objawy minęły wszelakie więc wątpię...... Z miłą chęcią pobęde u was dłuzej (wolałabym jako mamuśka niez ciężarówka) bo u nas niestety zmarło wszytsko - podejrzewam że u was w miare jak beda sie rodzic nowe dzieciaczki też wszytsko ucichnie - i pewnie jak sie juz człowiek ze wszytskim ogarnie to dopiero sie dziewczyny zaczną odzywać.....
Ale dzięki za miłe przyjecie - jakoś mi tak będzie raźniej w te ostanie dni ciązowe.......
oj bardzo bym chciała Basiu dzis urodzić - ale objawy minęły wszelakie więc wątpię...... Z miłą chęcią pobęde u was dłuzej (wolałabym jako mamuśka niez ciężarówka) bo u nas niestety zmarło wszytsko - podejrzewam że u was w miare jak beda sie rodzic nowe dzieciaczki też wszytsko ucichnie - i pewnie jak sie juz człowiek ze wszytskim ogarnie to dopiero sie dziewczyny zaczną odzywać.....
Ale dzięki za miłe przyjecie - jakoś mi tak będzie raźniej w te ostanie dni ciązowe.......
A co do moich objawów - po tym "gmyraniu" we mnie położnej nasilaja mi się coraz bardziej bóle w krzyżu - uprzedzała mnie że tak może być (tzn powinny byc skurcze ale skoro ja typowych skurczy nie doświadczam to mogą być krzyżowe) ale i tak jakos tak mam wrażenie że to bardziej po zbyt długim siedzeniu dziś przy kompie a nie jako objaw porodu...
Ale tworzę - prezentację dorobku zawodowego - bo w lipcu czeka mnie egzamin na nauczyciela mianowanego co prawda nauczycielem nie jestem ale zatrudniana z karty nauczyciela i te wszystkie durne przepisy mnie dotyczą
Ale tworzę - prezentację dorobku zawodowego - bo w lipcu czeka mnie egzamin na nauczyciela mianowanego co prawda nauczycielem nie jestem ale zatrudniana z karty nauczyciela i te wszystkie durne przepisy mnie dotyczą
reklama