reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozczarowana macierzyństwem

reklama
Jak ja swojego tylko wkładałam do wózka to był ryk. Na szczęście było tak w lecie, to kocyk i na trawę, leżał zamiast spacerować 😅 przeszło mu gdzieś tak jak miał 10-11 miesięcy. Jak zaczął chrupki w spacerówce wcinać.
Ona od urodzenia ma tak,ze w wózku tylko śpi....i niestety czesto musi sie wtulić we mnie i trza ją wtedy nosić.
Tylko jak jak mamy 1 stopień na dworze.
Zobaczymy co bedzie dalej....moze wózek nie jest dla niej

U nas jest tak samo więc chodzę na spacery w porze snu, inaczej nie wyszlibyśmy z domu od pół roku 🤣 ewentualnie trzeba iść do biedry z nim, zawsze tam zasypia.
No to wspołczuję baaardzo.☹
A najbardziej mnie dołuje jak ide z dzieckiem juz przeszlo 9 kilogramowym na ŕękach i mijam Panie spacerujące ze spuacymi dziećmi w wózkach....no zazdrość mnie bierze ogromna🙃🤪

No to wspołczuję baaardzo.☹
A najbardziej mnie dołuje jak ide z dzieckiem juz przeszlo 9 kilogramowym na ŕękach i mijam Panie spacerujące ze spuacymi dziećmi w wózkach....no zazdrość mnie bierze ogromna🙃🤪
Wiem co chodzi. Ja też widzę masę mam, nie dość że wyglądają jak milion dolców, to mają grzeczne dzieciaczki w tych markowych wozach 🤣

Dziewczyny dobra chusta albo odpowiednie nosidło robi swoje.. Mój syn też na początku nie lubił wózka.. Jak szlam coś załatwi to tylko chusta. Zawsze spal grzecznie!:)
Teraz ma ponad 2 lata i nie żałuję żadnego przebytego kroku, jest super chłopcem. Choć Jak był noworodkiem to chciałam go na balkon przenieść, bo nie mogłam za nic czasem go uspokoić..

:)

Dziewczyny dobra chusta albo odpowiednie nosidło robi swoje.. Mój syn też na początku nie lubił wózka.. Jak szlam coś załatwi to tylko chusta. Zawsze spal grzecznie!:)
Teraz ma ponad 2 lata i nie żałuję żadnego przebytego kroku, jest super chłopcem. Choć Jak był noworodkiem to chciałam go na balkon przenieść, bo nie mogłam za nic czasem go uspokoić..

:)
Oj ja 11 kg dziecka nie dam rady nosić w chuście czy nosidle 🤣

Ona od urodzenia ma tak,ze w wózku tylko śpi....i niestety czesto musi sie wtulić we mnie i trza ją wtedy nosić.
Tylko jak jak mamy 1 stopień na dworze.
Zobaczymy co bedzie dalej....moze wózek nie jest dla niej
O kurde to ciężko masz pewnie jak we wózku tylko śpi mój to wszędzie zaśnie a jak muszę iść do sklepu to nie śpi zawsze po obiedzie go biorę i jest grzeczny🤣

reklama
Do góry