reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozczarowana macierzyństwem

reklama
Ja nie planuje obecnie dziecka, wiem że mój syn nie będzie jedynakiem, ale nie w obecnej sytuacji, spokojnie jeszcze mam resztki rozumu 😅
A ja uważam, ze jeżeli nawet się zdecydowałabym na dziecko w podobnej sytuacji to jest to moja sprawa.
W małżeństwie jest raz lepiej raz gorzej.. Nie ma co oceniać, bo paradoksalnie taka kłócąca się para może lepiej się dogadywać, niż „idealni” małżonkowie. Znam kilka takich małżeństw, żyją obok siebie, rodzina to jeden wielki projekt. A są tacy co żyją w wielkim konflikcie i widać, ze za sobą w ogień by poszli. Mój mąż tez nie jest idealny a który jest 🤣🤣🤣
A swoją drogą mój mąż tez się poczuł oszukany. Wziął sobie i szaloną kobietę za żonę z grupa znajomych i wiecznymi imprezami. No gooora jedno dziecko miałobyć. A tutaj żonka biega w dresach, towarzystwo odstawione na bok i teraz siedzi zamknięta w domu. I z jednego zrobiła się trójka 😱nawet do fryzjera nie mam czasu isc … No cóż on tez nie wyglada jak model 😝

Mój
wiesz? Czasem sie zastanawiam czy nie zrobic jak on.
Powiedziem,ze jestem padnieta po nocy i ide spać...on moze? To co ja nie mogę?
Mój mąż wie , że jak jest w domu a ja idę robić obiad to na 3 godziny znikam w kuchni 😁 kiedys rozkminil mój system 😂 , zastanawiając się jak to jest , że jego mama w 30 minut gotowała ziemniaki, a moje gotują się na malutkim gazie 1,5 godziny 😂

reklama
Do góry