reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rośniemy, rośniemy-waga naszych dzieciaczków!

Royannko no to masz co nosic ;-) i nei przejmuj sie glupim gadaniem :no: jak wogole mozna powiedziec cos takiego o dziecku :no: :wściekła/y: przeciez u takich maluchow wogole nie ma mowy o nadwadze itp, dla mnie jest to kompletna glupota :wściekła/y: a swoja droga to Macius bedzie jeszcze niezla chudzinka gdy zacznie biegac, zobaczysz;-)
No i zagladaj do nas czasami bo znikinelas na tak dluugo :-( napisz co tam u Was :tak:

reklama
Luczynko, dziekuje. Tez uwazam, ze nie mozna mowic tu o nadwadze, ze dzieci z tego wyrosna jak tylko zaczna chodzic:tak:Ta pani to jakas pokrecona jest. Nasza pediatra starala sie nic zlego na ten temat nie mowic, ale mocno gryzla sie w jezyk, widzialam to po jej twarzy. Mowila, ze nie ma Maciek nadwagi, a poza tym, mowila, ze ona lubi pulchne dzieci, bo sa slodziutkie:-D

My byliśmyn wczoraj u lekarza i okazało się że Kacper za mało przybiera na wadze:-( a waży 8600 i ma 71cm długości.Zmartwiłam się troche ale to może przez to że w święta miał straszną biegunke:eek:
Royanna nie przejmuj się tym idiotycznym gadaniem :wściekła/y: u takich maluchów NIE MA MOWY O NADWADZE!!! Mój Kacper cały czas do tej pory ważył za duzo i pytałam czy to ma jakieś znaczenie a lekarka na to ze bedzie miał z czego spalać jak juz bedzie biegał:-D

Dzikidzik Mały Dzik a nie Maji Dzik;-) :-D :-D :-D
A Mały Dzik dlatego,że szaleje jakby Go ktoś w dupkę szczypał

ROYANNA Ty walnij to pediatrę w głowę,co ja mam powiedzieć jak Przemko waży już trochę ponad 10 kg i ma 75 cm,że jest zapasiony? Głupie babsko i już:wściekła/y: :wściekła/y:
MJU ja też bym podogadywała koleżance,że ma zabiedzoną i chudą dziecinkę. A Anielka jest słodka i to dobrzę,że ma fałdkę tu i tam,przynajmniej wiadomo,że dbasz o nią:tak: :-D
I wytamy Agutkę z Zuzinkiem

waga Mai 9710:szok: ratunku /to dopiero nadwaga:-D/
klata 48cm
główka 46cm
nadwaga u takich brzdąców - bez sensu! Maja jest krąglutka, ale wybiega w swoim czasie:tak:;-). Kurczę przecież niemowlaki to jedzą i leżakują, trochę pobrykają i tyle. No to jak tu w zwałeczki się niezaopatrzyć;-):-p

Mój Dominik za to należy do niejadków. Mówią żeby nie wmuszać dziecią jedzenia ale ja ciągle myślę jak tu podstępem wcisnąć mu jeszczełyżeczkę. Waży ok. 6800g nie wiem dokładnie bo dopiero w przyszłym tygodniu idziemy na szczepienie. Jest drobny. Mnie za to wkurza jak ktoś mówi że chudzina. W czwartek byliśmy u lekarza i powiedział, że tak wygląda bo jest drobny a do tego strasznie ruchliwy. Dlatego nie ma się c przejmować jedne dzieci są grubsze inne chudsze jedne już wstawają inne dopiero przewracają się z plecków na brzuszek. Każde dziecko ma swoje tempo.

reklama
Do góry