reklama
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Jestem w szoku. Moj Dominiś przy Waszych maleństwach to drobinka. Waży 6500 g, ma 65 cm. Ostatnio się obawiałam o jego wagę, ale lekarz powiedział, że po prostu jest drobny i nie będzie wyglądał tak jak inne dzieci 6- cio miesięczne. Troche mnie pocieszył. Ale jak patrzę na te cyferki przy waszych pocieszkach to się zastanawiam jakby go tu troszkę podtuczyć. Od dwóch i pół tygodnia daję mu zupkę jarzynową. Ale z niego straszny niejadek. Po prostu często muszę mu dawać podstępem, bo zje troszkę i już nie chce.
dzikidzik
mamula MAJULI
Mamomisia ja to Ci zazdroszczę! na prawdę ! bo waga mojej Mai to mnie wykańcza!
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Chciałam dumnie ogłosić,że moja Mała Kruszynka w dniu 03.04. na ostatnim szczepeiniu(następne dopiero za pół roku:-) :-) :-) ) przekroczyła wagę 10 kg o całe 50g.Czyli teraz codziennie noszę na rękach zaledwie 10 kg 50 g.A innne wymiary to:
główka 45 cm (ciemiączko 0,5x0,5)
klatka 47 cm
wzrostu nie mierzą ale jak tylko sami to zrobimy to dopiszę
główka 45 cm (ciemiączko 0,5x0,5)
klatka 47 cm
wzrostu nie mierzą ale jak tylko sami to zrobimy to dopiszę
dzikidzik
mamula MAJULI
Przymuś no! no!
co racja to racja kawał chłopa niema co!
[a o noszeniu to coś wiem, cinżko sprawa]
co racja to racja kawał chłopa niema co!
[a o noszeniu to coś wiem, cinżko sprawa]
magda1978
Fanka BB :)
ale dorodne te wasze "maluszki". oleńka ze swoimi 6300 to mizerota, chuda nie jest tylko po prostu drobniutka. śmiejemy się, że jak ona ma więcej przybierać skoro ona cały czas jest w ciężkiej pracy, nawet jednej chwilki nie leży czy siedzi spokojnie. wytycza sobie bardzo ambitne cele-musi zajrzeć tam gdzie najtrudniej, sięgnąć po zabawkę która leży najdalej i przy okazji wylądować na nosku:-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Kurczę ja nie wiem,sama się dziwię,że tyle waży,je tyle ile powinien,czasem trochę więcej owoców i już.Ale ja się cieszę,że nie ma problemu z apetytem a do noszenia chyba przywykłam,najgorzej było jak miał ok.7 kg.A ruchliwy jest niesamowice,nie uleży chwilki spokojnie,mówimy nawet na niego Mały Dzik:-)
A co do wzrostu to ma (mierzyliśmy miarą krawiecką) 75-76 cm.
A co do wzrostu to ma (mierzyliśmy miarą krawiecką) 75-76 cm.
dzikidzik
mamula MAJULI
reklama
Podziel się: