reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rośniemy, rośniemy-waga naszych dzieciaczków!

reklama
Podaję najświeższe wymiary Liwki waga: 8100g, wzrost: 72cm:-), ciemiączko przystopowało ze zrastaniem, to prawdopodobnie przez ząbki:nerd:, ale jest niewielkie;-)

Lucy napisz proszę co jedno z drugim ma wspólnego? :eek::zawstydzona/y:
Otóz pani doktor powiedziała nam wczoraj, że ciemiączko narazie przestało się zrastać, czyli jest takie jak na ostatniej wizycie, ale nie mamy się martwić bo to pewnie przez wychodzące ząbki. Podobno dzieci tak mają:dry:,wszystko jest powiązane ze sobą:happy: tak samo dowiedziałam się, że problemy z nocnym spaniem Oliwki, (tzn budzeniem się co chwila)powoduja zaparcia:nerd:

Otóz pani doktor powiedziała nam wczoraj, że ciemiączko narazie przestało się zrastać, czyli jest takie jak na ostatniej wizycie, ale nie mamy się martwić bo to pewnie przez wychodzące ząbki. Podobno dzieci tak mają:dry:,wszystko jest powiązane ze sobą:happy:

Nie mialam o tym pojecia :no: :baffled:

No to widze ze moja Marika nalezy do tych drobniejszych troszke dzieci na tym watku :-) ;-)
Wczorajsza waga to 7900g :-) Wzrost ok 71, 72cm :-)

ines najdrobniejsza to jest chyba ola, waży 6500, ale wcale nie jest chudzinka, ma fałdeczki i jest okrąglutka. długości ma ok 70 (ubranka nosi już na 74, ale niektóre są ciut przyduże)

ines najdrobniejsza to jest chyba ola, waży 6500, ale wcale nie jest chudzinka, ma fałdeczki i jest okrąglutka. długości ma ok 70 (ubranka nosi już na 74, ale niektóre są ciut przyduże)
Oj to faktycznie kruszyneczka! :-) Ale jak dla mnie to słodkie bo kobietka powinna byc drobna! Niech te rekordy wzrostowo-wagowe chłopaczki sobie biją ;-):tak::-) Jesli chodzi o szczerosc to ja sie bardzo ciesze ze Marika nie jest jakas wielka :-)

reklama
Wczorajsze wymiary Adasia to:
waga 9800kg
długość 70cm.

No cóż do chucherek nie należy.
Doktorka powiedzia, że jest za ciężki, a przecież dzidzia nie da się odchudzać :wściekła/y: :zawstydzona/y:
Czy naprawdę za dużo waży jak na prawie 7 miesięcy??

Do góry