reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
ja niemam męża , ale za to mam 172cm czyli nie tak wysoko, ojciec Mai ma ok.178. Moja Mama i jej rodzeństwo to wszyscy między 176 a 188 więc może dlatego, ale może jakoś przystopuje ten mój ufoludek....ty z mężem wysocy jesteście pewnie.
A te kilogramy widać, brzuchol ma niezły:-) i chyba z 4 podbródki;-) .
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzikdzik,o zesz kurde! Ale masz dluga core! Eee,cos ta miarka chyba szwankuje,bez jaj! To ja dziekuje,jak Majka w wieku 2 lat bedzie miala 110cm i bedzie sie mialo sprawdzic,to o czym piszesz z tym pomnozeniem.
dzikidzik
mamula MAJULI
ja już niewiem może ją jakoś dziwnie mierzą albo co?
ale mam siostrzeńca który ma prawie 2lata i normalnie jego ciuchy to prawie na długość na nią dobre
a ty Agutka nie rób jaj z tym mnożeniem, bo ja jej do NBA nie oddam i basta;-)
ale mam siostrzeńca który ma prawie 2lata i normalnie jego ciuchy to prawie na długość na nią dobre
a ty Agutka nie rób jaj z tym mnożeniem, bo ja jej do NBA nie oddam i basta;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzikdzik,ale to Ty pierwsza napisalas o tym mnozeniu. Nie no mysle,ze jednak przystopuje... Kurde... Albo sama ja zmierz... Albo idz do innej przychodni... Bo kurde,to mi sie az niemozliwe wydaje...
Dzikidzik jestem w to niesamowite zeby takie male dziecko bylo takie dlugie. Moze lepiej zmierz Maje dla pewnoesci w domu centymetrem. ALe skoro twierdzisz ze takie duze ciuszki juz na nia pasuja I nie martw sie ze bedzie olbrzymia, wydaje mi sie ze przystopuje z wzrostem ale za to bedzie piekna bo wysoka;-) A moja Oliwia ma chyba 65cm, caly czas nosi ciuchy w rozmiarze 68 i wogole nei sa za ciasne ;-)
adasia
Wrześniowe mamy'06
O rany !!! to chyba niemożliwe , że jest taka długa Igor to kolos i wielki chłop , no i Szymek też ale 80 cm ????!!! Widziałam się ostatnio w przychodni a koleżanką z pracy .Ona ma córkę trzy dni młodszą od Igora ale różnica w wadze i wzroście jest znaczna.Waży 6500 i ma 67 cm , przy Igorze wygląda jak dwa miesiące młodsza;-)
reklama
Podziel się: