reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rośniemy, rośniemy-waga naszych dzieciaczków!

Ines mój Wojtus tez juz nie rośnie tak jak kiedyś.Dziś był ważony i mierzony: 8300 i 70cm:-) jak dla mnei jest w sam raz;-)

reklama
Oliwka wazy rowne 7,5kg-byla wazona w srode przy okazji szczepienia. I ma 41cm w klatce piersiowej i taki sam obwod glowki.

Adasiu nasze maluchy idą łep w łep:-):tak:
Szymon 9600 i 72 cm.
Normalnie ręce urywa niedługo będe chodzić jak małpa!!!:eek:rece do kolan!!:laugh2:

MAMAOSKA DOSKONALE ROZUMIEM O CZYM MÓWISZ:-D :tak: JA TEŻ JUŻ NIE WYTRZYMUJĘ TEGO NOSZENIA:eek: :-D DUŻE TE NASZE CHŁOPAKI:szok:

ja to sie nawet zastanawiam, czy nie isc na jakas rehabilitacje. w ciazy mi sie troche przytylo, po ciazy tez co nieco zostalo i boli mnie kregoslup, glownie szyjny i w srodku i stawy kolanowe. mam ochote na cala serie masazy. a mojej Dorotki prawie nie nosze. kregoslup mnie bolal od poczatku i dlatego, jak bralam ja na rece to stalam tylko chwile a potem siadalam z oparciem i ja bujalam.

20 lutego jak bylismy na usg glowki to zwazono tam Maciejka i wazy juz 8550g:szok:! Ale na prawidlow wynik i reszte pomiarow zaczekam do 2 marca, bo wtedy przed szczepieniem zostanie zwazony i zmierzony w swojej przychodni:tak:

reklama
Filip waży 7575 g niewiem jaki jest długi bo nie było czasu na mierzenie a ja wieczorem zupełnie zapomniałam żeby go zmierzyć. Może zrobię to jutro jak nie zapomnę oczywiście.

Do góry