LeRemi
Fanka BB :)
Eeee, takie zapominanie po co poszedl do lazienki to najnormalniejsze dla dzieciakow, zwlaszcza nieokielznanych,jak pisze nataszka moj to potrafi zapomniec nawet ze mial zrobic kupe No ale jak sie ma tyle mysli na minute,tyle pomyslow,rzeczy do sprawdzenia,przeciez takie male mozgi to az paruja ja nie uwazam,zeby to byl jakis bunt itp itd. Moj tak jak Maks Karoliny nie mial zadnych takich, jest grzecznym, normalnym czterolatkiem z rownie normalnymi fochami,zazdrosciami czy "wyskokami" , ja mowie ze jest zdrowy Za to olivia to da nam popalic,ja juz to widze, po tych cholernych skokach grrrrrr.
A czy Wasze starszaki przechodzily albo przechodza etap popisywania sie? Mojego wlasnie naszlo i tego nie moge zniesc Nie nawidze popisujacych sie dzieciakow,kiedy to przejdzie? Jak dla mnie to na ten etap powinni hibernowac
A czy Wasze starszaki przechodzily albo przechodza etap popisywania sie? Mojego wlasnie naszlo i tego nie moge zniesc Nie nawidze popisujacych sie dzieciakow,kiedy to przejdzie? Jak dla mnie to na ten etap powinni hibernowac