reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych maluchów

reklama
Chciałabym pochwalić się tym jak Karolinka bardzo kocha swoją siostrzyczkę. Pani w przedszkolu powiedziała, że non stop o niej opowiada :-) A jak przychodze po nią do przedszkola z Anią to wszystkim się chwali, że to jej siostrzyczka. Naprawdę bardzo się cieszę, że nie mam problemów z zazdrością :-)

Hej - założyła mdla porządku nowy wątek :) Może wkrótce ktos tu do mnie dołączy ;)) To znaczy mam nadzieję że dołączycie i tak tylko mam nadzieję że liczba rodzeństwa się zwiększy :))

No to trochę Wam pozachwalam teraz :) A tak serio to napiszę Wam troszkę co u nas pod kątem Ignaśka najbardziej.
Igi nie jest bardzo zafascynowany swoją siostrą - nie wystaje przy łóżeczku i nie stara sie jej za wszelką cenę dotknąć. Ale jak mu ją pokazujemy t osię ceiszy, a już w ogóle jest zadowo0lony jak może ją dotknąć.
jak wstaje rano w łóżeczku to często pierwsze co robi t oceluje palcem w jej łóżeczko i swoim zwyczajem wydaje chrząknięcie jakby nosowe "k" które ostatnio znaczy u niego wszystko :)
Kiedyś jak znalazł jej czapeczkę to założył jej na główkę oczywiście jak umiał najlepiej :)
Potem zdjął i nałożył ją sobie :p

No i tyle na razie z relacji miedzy rodzeńśtwem - ciężko o prawidzwe relacje kiedy jedna storna leży i śpi :)

Na początku jak przyszła ze szpitala zaczął mieć problemy z zasypianie mtroszkę - ale to już odpukać mija - ostatnie dwa - trzy dni zasypiał dobrze

Pozdrawiam

Agnieszka

Własnie zdałam sobie sprawę że są przecież dziewczyny które mają starsze rodzeństwo. To znaczy ich dzieci mają starsze rodzeństwo :)

Jakoś zapomniałam że to możliwe :)

Aga

reklama
Do góry