reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Chciałabym pochwalić się tym jak Karolinka bardzo kocha swoją siostrzyczkę. Pani w przedszkolu powiedziała, że non stop o niej opowiada :-) A jak przychodze po nią do przedszkola z Anią to wszystkim się chwali, że to jej siostrzyczka. Naprawdę bardzo się cieszę, że nie mam problemów z zazdrością :-)
Hej - założyła mdla porządku nowy wątek
Może wkrótce ktos tu do mnie dołączy
) To znaczy mam nadzieję że dołączycie i tak tylko mam nadzieję że liczba rodzeństwa się zwiększy
)
No to trochę Wam pozachwalam teraz
A tak serio to napiszę Wam troszkę co u nas pod kątem Ignaśka najbardziej.
Igi nie jest bardzo zafascynowany swoją siostrą - nie wystaje przy łóżeczku i nie stara sie jej za wszelką cenę dotknąć. Ale jak mu ją pokazujemy t osię ceiszy, a już w ogóle jest zadowo0lony jak może ją dotknąć.
jak wstaje rano w łóżeczku to często pierwsze co robi t oceluje palcem w jej łóżeczko i swoim zwyczajem wydaje chrząknięcie jakby nosowe "k" które ostatnio znaczy u niego wszystko
Kiedyś jak znalazł jej czapeczkę to założył jej na główkę oczywiście jak umiał najlepiej
Potem zdjął i nałożył ją sobie
No i tyle na razie z relacji miedzy rodzeńśtwem - ciężko o prawidzwe relacje kiedy jedna storna leży i śpi
Na początku jak przyszła ze szpitala zaczął mieć problemy z zasypianie mtroszkę - ale to już odpukać mija - ostatnie dwa - trzy dni zasypiał dobrze
Pozdrawiam
Agnieszka
No to trochę Wam pozachwalam teraz
Igi nie jest bardzo zafascynowany swoją siostrą - nie wystaje przy łóżeczku i nie stara sie jej za wszelką cenę dotknąć. Ale jak mu ją pokazujemy t osię ceiszy, a już w ogóle jest zadowo0lony jak może ją dotknąć.
jak wstaje rano w łóżeczku to często pierwsze co robi t oceluje palcem w jej łóżeczko i swoim zwyczajem wydaje chrząknięcie jakby nosowe "k" które ostatnio znaczy u niego wszystko
Kiedyś jak znalazł jej czapeczkę to założył jej na główkę oczywiście jak umiał najlepiej
Potem zdjął i nałożył ją sobie
No i tyle na razie z relacji miedzy rodzeńśtwem - ciężko o prawidzwe relacje kiedy jedna storna leży i śpi
Na początku jak przyszła ze szpitala zaczął mieć problemy z zasypianie mtroszkę - ale to już odpukać mija - ostatnie dwa - trzy dni zasypiał dobrze
Pozdrawiam
Agnieszka
reklama