reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych maluchów

Ja na 2012 się nie łapię, będę miała 40 lat (a to już bliżej niż dalej).
A tak w ogóle, to żadnych PORODÓW więcej. Po kolejnym mogę wrócić bez pewnej części ciała i nie będzie to głowa ;D ;D ;D

reklama
;D ;D ;D dobre Abryz tez myslałam ze strace tą część

ale widzę perwerkę ;D ;D ;D wymienicie siię serio ;) ;D ;D ;D

kate, abryz, wy nie opowiadajcie takich rzeczy, bo pierwszego porodu sie w ogole nie balam, a teraz to juz takiego luzu nie mam hehehe na szczescie natura troszczy sie, zeby kobitki zapominaly wybrane szczegoly i naiwne znowu zachodzily w ciaze, zeby dopiero na porodowce wszystko sobie przypomniec ;D

jak bedzie 100% gwarancja dziewczynki to sie na pewno zamienie ;D

nigdy takiej pewności nie będziesz miała ;D ;D ;D

choć my Vikinga majstrowaliśmy z myślą o synku i wg jakis prawideł ;D ;D

Olafek rodzenstwa jeszcze nie ma, ale my mamy kotka, ktory ostatnio przechodzi sam siebie jezeli chodzi o zwrocenie na siebie uwagi:
oto kot, baby boom i ja ;D
kot-1.jpg

kropecka, a ile masz tych kocic?
my mamy jedna i troche sie boi Olafa, a troche jest zazdrosna i jej smutno, ze na kolana nie moze do mnie przychodzic bo ciagle ktos jej miejsce zajmuje, ale ogolnie spoko, dasz rade....chyba ze masz 10 tych kocic ::)

reklama
Do góry