reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BOOGIE .... no i jak tu JEJ (cioci B.) nie kochać.... :rolleyes2::rolleyes2: Nie da się..!! :-p:-D:-D

Wróciłam objedzona jak... no nie wiem, ale wstyd normalnie :sorry:

Idę jeszcze małej na noc zrobić herbatkę..

Jeszcze nie poszłam... oglądałam Remisiowe filmiki :-) - na tym ostatnim jak Remi zagląda w lusterko w książce..!! :rofl2:

Idę... może w drodze powrotnej umyję zęby.. moooże... :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Nie tylko umyłam zęby, ale zrobiłam siusiu i rozwiesiłam pranie i wypuściłam i wpuściłam psa !! :-p

BOO... jeju jakie piękne piękne pięęęękne... :sorry::sorry: A jakie rzęsy na ostatnim.... :rolleyes2:

I z tym miłym akcentem kładę się spać.... :)

DOBRANOC :*

Ostatnia edycja:
Dzień dobry oj dobry :-) A jaka nocka? :-p

Boogie czy Remiś ma już narzeczoną?? Niesamowity jest...niesamowite zdjęcia....a oczy ma piękne po Tobie! I rzęsy!

OO i Oleńka na zdjęciach się pojawiła - ona jest śliczna i taka zabawna :-) Taki mały brzdąc nasz :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:))

Boogie pooglądałam sobie Remisia i powiem że CUDEŃKO masz w domu!!! jest poprostu boski!!!!

Kotek gidze Oleńkę można podziwiać? Bo mi się nie chce wertować mnóstwo w tył...

Jak będę miała chwilę to wam moje małe pokarzę, ale to zaraz bo musze wgrać.
Jak tam nocki?? Nasz do kitu...
niania jej dała zupkę z kukurydzą i groszkiem - jadła już wcześniej i było ok - ale nie zmiksowała dobrze wszystkiego i z groszku były skórki i kawałki kukurydzy. Przez całą noc mi się biedne budziło:(( a ja nie wiedziałam o co chodzi dopóki nie zrobiła kupki rano... i tam były te wszystkie resztki... musiało ja to bardzo boleć...
dziś na dietce i herbatce koperkowej i może będzie grzeczniejsza jak przestanie boleć...

Dzień dobry!

Witam się i zmykam od razu spać... :eek: Taka jestem niewyspana, że szok! Do tego pogoda do d***... Zimno, wieje - brrrrr!!!

Miłego dzionka wszystkim!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry