just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Karola mówisz, że munż oniemiał z wrażenia
Made o to TO!! Tak juz lepiej nie mogę się jutra doczekać ;-)
Made o to TO!! Tak juz lepiej nie mogę się jutra doczekać ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurka jak ja lubię takie akcje...pamiętacie jak Wam pisałam, że mój ex, ojciec biologiczny małej pisze do mnie?
Właśnie do mnie napisał, że mam NIE odpisywać jego żonie bo ta podejrzewa nas o romans i podobno wysłała mi email na Facebooku.
Paczam i rzeczywiście jest coś... Kobieta kulturalnie zapytała czy mam coś poza dzieckiem z jej mężem
Jaja, przecież oni w Norwegii mieszkają to po 1 a po 2 to jak to??????????
Mój Szanowny pojechał z Mańkiem do pulmonologa....
Rano pojechał ze skierowaniem i wyciągnął kartę, czekaliśmy na tą wizytę
jakieś dwa miesiące. Pulmonolog miał przyjmować między 14 - 15.
Przed chwilą dzwonił.....zgadnijcie, który jest w kolejce?
44!!!!! Dwa miesiące czekania!!! Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać,
to już dawno poszłabym z nim prywatnie.
Mowę mi odjęło....właśnie wracają.
C
My po zakupoach . Musiałam z banku wybrać kase tam młodemu odłozyłam z chrzcin i z becikowego bo na tego du*pka nie ma co liczyc zeby jakas kase dał . .
Kupiłam pampersy chusteczki body z napisem POLSKA i bluzke z napisem MALY KIBIC .
a sobie farbe do włosow ;-):-);-)
A ja dzisiaj złapałam moje dziewczyny na Karoli wyrku - Emila sama tam wlazła po laptopa
Zobacz załącznik 444165