reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola :-D:-D:-D mówisz, że munż oniemiał z wrażenia :-D:-D:-D

Made o to TO!! Tak juz lepiej :-p nie mogę się jutra doczekać :tak:;-)

reklama
No bardzo miło.. bardzo CAROLA:tak:

Nie zdążyłam kolacji zrobić... pierwszy płacz zaliczony... :-( ooj.. chyba znowu nurofen pójdzie.. a brała o 18...

Kocie zęby? Jak zęby to zamiast wlewać w Olę nurofen to wsmaruj w dziąsła:)

Co me oczęta widzą...:) Pościel Fendi:))) Śliczna:)))

Kurka jak ja lubię takie akcje...pamiętacie jak Wam pisałam, że mój ex, ojciec biologiczny małej pisze do mnie?
Właśnie do mnie napisał, że mam NIE odpisywać jego żonie bo ta podejrzewa nas o romans i podobno wysłała mi email na Facebooku.
Paczam i rzeczywiście jest coś... Kobieta kulturalnie zapytała czy mam coś poza dzieckiem z jej mężem:szok:
Jaja, przecież oni w Norwegii mieszkają to po 1 a po 2 to jak to??????????

tez ma jazdy babka niezle ... jak na romans to troszke za daleko hehe

Mój Szanowny pojechał z Mańkiem do pulmonologa....
Rano pojechał ze skierowaniem i wyciągnął kartę, czekaliśmy na tą wizytę
jakieś dwa miesiące. Pulmonolog miał przyjmować między 14 - 15.
Przed chwilą dzwonił.....zgadnijcie, który jest w kolejce?
44!!!!! :szok: Dwa miesiące czekania!!! Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać,
to już dawno poszłabym z nim prywatnie.
Mowę mi odjęło....właśnie wracają.

o ja cie :szok: jeszcze zeby to dla straszych bylo , a tutaj maluszki i taka kolejka ?? masakra :wściekła/y::no:

C
My po zakupoach . Musiałam z banku wybrać kase tam młodemu odłozyłam z chrzcin i z becikowego bo na tego du*pka nie ma co liczyc zeby jakas kase dał . .
Kupiłam pampersy chusteczki body z napisem POLSKA i bluzke z napisem MALY KIBIC .
a sobie farbe do włosow ;-):-);-)

Rafcio super i ile zabkow ma :)))
a od K ciagnij alimenty i tyle skoro sam sie nie kwapi placic ....

A ja dzisiaj złapałam moje dziewczyny na Karoli wyrku - Emila sama tam wlazła po laptopa :-p
Zobacz załącznik 444165

sliczne dziewczynki :)))

na reszte fot sie nie zalapalam ...

a nie przepraszam Just slicznosci z ciebie :)))))

spotkanie z kolezankami udane , maly grzeczny niesamowicie :) tylko wialo strasznie dzisiaj ..

reklama
CAROLA oOOO.... :szok: to muszę poduszki na wymiar kupić, bo mam za małe do niej :-p

jeeeesssssuuuu jakie ceny!!! :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry