reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIA na 10203 jest mój cudaczek śmieszny ;-)

Marudzący mocno ten ranek.... a nocka bez komentarza... :confused2:

reklama
ha ha ha Rurka oj tam czytac poszlam najpierw:-p
witam wszystkie kobitki
co do Urody naszych Forumowych dzieciaczkow to eseje mozna pisac, same pieknosci , ukochac , ucalowac , wysciskac zarowno OLENKE jak i REMISIA.

a tak w ogole to dopiero wstalysmy, sniadanie trzeba zrobic, Iwa juz platki wcina

Hel oł :))))
Ale pięęęęęęękneeeee zdjęcia :-) Tak lubię.....loguję się, a tu.......
Najpiękniejsze widoki dla moich zmęczonych oczu :rolleyes:
Oleńka i Remiś - śliczności!!!! Koniec kropka!!! Uściski i całusy od made :)))))))))

hej :)
nocka spoko u nas coraz lepiej na szczescie przeszlo juz to budzenie sie co chwile :)
no i niedlugo penie bezie dolna prawa jedyneczka :) juz ja widac !! wsumie narazie (tfu tfu hehe) zebole ida spokojnie , slinienie na maksa i gryzienie tylko :)
maly rano budzi sie , ale sam sie bawi wiec my mozemy sobie dospac :)
grzeczny ten moj robal jest :-D

Just slicznosci ten twoj synek :))) piekne ma oczka !!

Dzień dobry:))

Jak będę miała chwilę to wam moje małe pokarzę, ale to zaraz bo musze wgrać.
Jak tam nocki?? Nasz do kitu...
niania jej dała zupkę z kukurydzą i groszkiem - jadła już wcześniej i było ok - ale nie zmiksowała dobrze wszystkiego i z groszku były skórki i kawałki kukurydzy. Przez całą noc mi się biedne budziło:(( a ja nie wiedziałam o co chodzi dopóki nie zrobiła kupki rano... i tam były te wszystkie resztki... musiało ja to bardzo boleć...
dziś na dietce i herbatce koperkowej i może będzie grzeczniejsza jak przestanie boleć...

o kurcze biedna mala :( oby dzisiaj bylo lepiej !!
ja to cie podziwiam , ze ty dajesz rade pozniej w pracy siedziec !

Dzień dobry!

Witam się i zmykam od razu spać... :eek: Taka jestem niewyspana, że szok! Do tego pogoda do d***... Zimno, wieje - brrrrr!!!

Miłego dzionka wszystkim!

sle sloneczko , dyzo sloneczka :)

tez Oli nie widzialam buuuuu

witam cala reszte z kawka :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry