reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIA na 10203 jest mój cudaczek śmieszny ;-)

Marudzący mocno ten ranek.... a nocka bez komentarza... :confused2:

reklama
ha ha ha Rurka oj tam czytac poszlam najpierw:-p
witam wszystkie kobitki
co do Urody naszych Forumowych dzieciaczkow to eseje mozna pisac, same pieknosci , ukochac , ucalowac , wysciskac zarowno OLENKE jak i REMISIA.

a tak w ogole to dopiero wstalysmy, sniadanie trzeba zrobic, Iwa juz platki wcina

Hel oł :))))
Ale pięęęęęęękneeeee zdjęcia :-) Tak lubię.....loguję się, a tu.......
Najpiękniejsze widoki dla moich zmęczonych oczu :rolleyes:
Oleńka i Remiś - śliczności!!!! Koniec kropka!!! Uściski i całusy od made :)))))))))

hej :)
nocka spoko u nas coraz lepiej na szczescie przeszlo juz to budzenie sie co chwile :)
no i niedlugo penie bezie dolna prawa jedyneczka :) juz ja widac !! wsumie narazie (tfu tfu hehe) zebole ida spokojnie , slinienie na maksa i gryzienie tylko :)
maly rano budzi sie , ale sam sie bawi wiec my mozemy sobie dospac :)
grzeczny ten moj robal jest :-D

Just slicznosci ten twoj synek :))) piekne ma oczka !!

Dzień dobry:))

Jak będę miała chwilę to wam moje małe pokarzę, ale to zaraz bo musze wgrać.
Jak tam nocki?? Nasz do kitu...
niania jej dała zupkę z kukurydzą i groszkiem - jadła już wcześniej i było ok - ale nie zmiksowała dobrze wszystkiego i z groszku były skórki i kawałki kukurydzy. Przez całą noc mi się biedne budziło:(( a ja nie wiedziałam o co chodzi dopóki nie zrobiła kupki rano... i tam były te wszystkie resztki... musiało ja to bardzo boleć...
dziś na dietce i herbatce koperkowej i może będzie grzeczniejsza jak przestanie boleć...

o kurcze biedna mala :( oby dzisiaj bylo lepiej !!
ja to cie podziwiam , ze ty dajesz rade pozniej w pracy siedziec !

Dzień dobry!

Witam się i zmykam od razu spać... :eek: Taka jestem niewyspana, że szok! Do tego pogoda do d***... Zimno, wieje - brrrrr!!!

Miłego dzionka wszystkim!

sle sloneczko , dyzo sloneczka :)

tez Oli nie widzialam buuuuu

witam cala reszte z kawka :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry