reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haha Monia - ale fajna mała! SUPER!!!!!!! I kawałek męża w szlafroczku się załapało :-p

No i widzę, że powoli panie wstają - ja się tak nie bawię - poproszę o rozmowy już od 6 rano - co to ma być, że niektóre sobie do 9 śpią :-p

Rureczko, Wioluś - ciążowe śniadanka widzę serwowane...SMACZNOŚCI!!!!!!!!!!

A dla reszty pań smacznej kawki!

reklama
Lil ja o 5 wstaję to moge się meldować:))
Mąż próbował pościelić łóżko tak żeby się nei załapac na filmik:))

Monia fajny ten kawałek męża, który dojrzałam :tak::tak::tak: Ja w sumie mimo, że wcześnie wstaję to mało rozmowna z rana jestem - ale tak od 7 mogę klikać :-)

Ja ok 7.20 z reguły piję pierwsza kawke w pracy:) także możemy sobie gadac z rana:))
Mam filmiki z całym mężem i małą bez kucyka ale zostało mi zabronione pokazywanie bo mąż na nich 'grubo wygląda":-D myślałam że tylko kobiety tak mają. do dziś....

Cześć Libby :* wpadnij do nas później i opowiadaj co u Was, tak dawno Cie nie było :(

Kocie - u nas też nocka marudna - także możemy się kawkami stuknąć...

Libby hej! Do pracy lecisz??

Monia no to chociaż siebie byś kawałek pokazała :-p Nigdy chyba Cię nie widziałam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry