reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby bedzie dobrze , to dopiero poczatek , musicie sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. tulam i nie zawaluj juz

carola slicznie, i te soczyste usta:-)

reklama
CAROLA pikna kobietka z Ciebie. Bez okularków podobasz mi się bardziej. Może delikatniejsze oprawki? Ale to tylko moje zdanie. :) Potrafisz zapozować. :)

WIOLU muszę nie muszę. Najgorsze, że chcę... i mam wyrzuty sumienia przez to chcenie, ale nie smutam

Cholera - pasuje Ci karmazyn, jak mało komu.. wcale nie postarza, dodaje charakteru SUUUUPERRRR !!!!
Ja w czerwonej szmincewyglądam grubo i lafiryndowato :baffled: Zresztą ja w każdej pomadce tak wyglądam, dlatego nie używam, chyba że transparentną bardzo jasną, prawie białą :)
Wyglądasz jak z okładki carola - jak zawsze zresztą :tak::tak:

A mi się takie konkretne oprawki bardzo podobają - ja w kwestii biżuterii i dodatków to tylko duże, masywne rzeczy ;-) Bo nie mam drobnych rysów i delikatne dodatki odpadają..

Ostatnia edycja:
Libby nowe mam oprawki,wiem, że lepiej mi w delkatnych ale to było moje małe marzenie...ale mam opcję zakupu nowych w ciągu roku za 20% wartości więc wymienię za jakiś czas:)
Poza na szybko w innym biurze:))))

Kocie thnx:))) A wiesz, że mi tylko ten jeden odcień czerwieni pasuje? Szukałam latami i w końcu znalazłam,w innych wyglądam okropnie...

Ja też nie używam tak wyraźnych kolorów na ustach. Z tych samych powodów. Delikatny róż lub transparetny błyszczyk.

CAROLA takiej urodzie oprawki nie zaszkodzą. Chyba, że fajki... ;)

Ostatnia edycja:
selam define dedektor alan taramada bu cihazlar çok ilginç bence inceleyin afyonojoradar.com

Libby masz normalne dylematy każdej pracującej mamy-poświęcaj mu jak najwięcej czasu po powrocie a na czytanie do snu przyjdzie jeszcze czas

Czyli na czytanie za wcześnie, tak? Oj, szkoda, bo wciągnęłam się... ;)))
Nie chcę być drugą. Tzn., szkoda mi, że to ja nie zobaczę jako pierwsza pierwszego ząbka.
Jeśli mam się tak katować, to rzucę robotę. Nie teraz, ale np za 3 miesiące, o ile będzie mi nadal tak ciężko.

Ostatnia edycja:
reklama
kocur przyszedł made znikła :confused:

libby chyba za wcześnie trochę... ale zależy ile dziecko rozumie, a może lubi słuchać Twojego głosu i oglądać obrazki..? To wtedy nie za wcześnie :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry