reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LILI nie masz pojęcia ile razy mój kursorek celował w koszyk przy tej bluzce, ale dałam radę się opamiętać.... :laugh2:

carola jak się wyszykujesz na imprezę, to poproszę też o wizerunek - muszę się dowiedzieć co się teraz nosi :-p

Kocur trzymaj mnie, bo się opamiętać nie mogę! Dobrze, że całą kasę na luty już wydałam!

lili a ja na szczęście nie mogę aktywować tokenów do przelewów :-D gorzej, że kredytów też nie mogę puścić.... muszę się po kartę kodów pofatygować... może w piątek :confused:

no to czekamy :)

LILU, mnie też udziska marzły i założyłam wczoraj spodnie na deskę. Wyglądałam kosmicznie, ale było mi ciepło.
W ogóle się nie czuję. Jeszcze.
Tęskno mi do syna i myślę jak mu wynagrodzić brak mamy. Cały czas gonitwa myśli kręci się wokół niego. A to, że płacze, że mama moja nie umie rozpoznać o co mu chodzi..... i takie tam.

Czytam młodemu wieczorem, ale cholernik praktycznie po kąpieli zasypia pół nagi i nie wiem czy jest sens. Może jakąś inna książeczkę, może inna pozycja, a może jeszcze za wcześnie??

Zejdę na zawał! Ale mi serce wali i jak gorąco!1

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry