reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LILI nie masz pojęcia ile razy mój kursorek celował w koszyk przy tej bluzce, ale dałam radę się opamiętać.... :laugh2:

carola jak się wyszykujesz na imprezę, to poproszę też o wizerunek - muszę się dowiedzieć co się teraz nosi :-p

Kocur trzymaj mnie, bo się opamiętać nie mogę! Dobrze, że całą kasę na luty już wydałam!

lili a ja na szczęście nie mogę aktywować tokenów do przelewów :-D gorzej, że kredytów też nie mogę puścić.... muszę się po kartę kodów pofatygować... może w piątek :confused:

no to czekamy :)

LILU, mnie też udziska marzły i założyłam wczoraj spodnie na deskę. Wyglądałam kosmicznie, ale było mi ciepło.
W ogóle się nie czuję. Jeszcze.
Tęskno mi do syna i myślę jak mu wynagrodzić brak mamy. Cały czas gonitwa myśli kręci się wokół niego. A to, że płacze, że mama moja nie umie rozpoznać o co mu chodzi..... i takie tam.

Czytam młodemu wieczorem, ale cholernik praktycznie po kąpieli zasypia pół nagi i nie wiem czy jest sens. Może jakąś inna książeczkę, może inna pozycja, a może jeszcze za wcześnie??

Zejdę na zawał! Ale mi serce wali i jak gorąco!1

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry