reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos hej ! :-)

Dziewczyny te ktore maja moj nr ! prosiłam bym o PW z numerem waszym ! Bo gdzies zgubiłam wszystkie kontakty ! :-(

reklama
Słoneczka moje przez parę dni będzie mnie mało w związku z urodzinkami Maciusia - cała rodzina się zwala i muszę posprzątać i coś przygotować, a BB zabiera duuuuuuuuuuuuużo czasu. Ale muszę zdać raporcik, że dziś Martynka w nocy jadła tylko raz hurrrra! Na pewno to było tylko jednorazowe, ale trzeba się cieszyć z małych rzeczy :-) Zasnęła o 20.30 HURRRA, pierwsze karmienia 2 w nocy :szok: HURRRAA, o 3.30 zaczęła się wiercić to pac ją na brzuch i spała dalej do 7 HURRRA, po karmieniu dospała do 8.30 :szok: Takie małe cukiereczki bardzo motywują :-)

Miłego dnia wszystkim!

Dzień dobry :-))

Liluś - Borysek też miał kilka takich wspaniałych nocy :-))) niestety nie stało się to tradycją w Jego przypadku, ale nie jest powiedziane, że tak nie będzie z Martynką :-D czego Ci życzę :)))
O przygotowaniach nawet nie wspominaj...mnie to czeka za tydzień :baffled: i nie wiem co robić, czy zamawiać tort, którego właściwie nikt nie jada czy upiec znakomity sernik :confused: który wszyscy pochłaniają :-)))) właściwie to sobie chyba odpowiedziałam, ale czy pasują świeczki na serniku...? :eek:

Wiecie co? Wylicytowałam właśnie botki za......... 5.50!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe czy będą tak samo pięknie wyglądać w rzeczywistości :sorry2:

Jak jest jakaś kawoszka, to zapraszam :-p Nie lubię pić sama kawy :/

dzien dobry. padam na pyszczek...mala zasnela o 24 a o 4 byla juz u nas w lozku i marudzila.teraz jeszcze spi w najlepsze...a ja staram sie jakos rozbudzic
lil powodzenia w przygotowaniach i dobrej zabawy
made niestety ja tylko herbatka
sol doszedl przelew?
mloda gdzies ty byla jak cie nie bylo?
made pochwal sie bucikami
jos super ze niania odprowadza malego do przedszkola, jak nocki?

gwałtu rety!!!!!! KAWY, KAWY, KAWY, KAWY....

Mam domowe przedszkole... :shocked2::shocked2: jest u nas 10 miesięczna córeczka koleżanki i będzie do 14.30 :szok::-D:confused: byle do przodu, byle do przodu :-D

Wiolu - Tobie wybaczam tą herbatę :-)))) Miałabym prośbę do Ciebie...
czy mogłabyś wpisać na listę urodzinową mojego Igorka vel Maniutka? :zawstydzona/y: Urodzony 20.01. Aha...i wpisz też Iwonkę :tak: do siebie :-D

Cześć Bogusiu :-) a powiedz, jak Remiczek zareagował na koleżankę? :cool2:

made , lil : hej :)

lil : super ze nocka sie udala :)

wiolka : u nas nocki wciaz srednio na jeza... maly wstaje 3 razy a pozniej o 7h30 dzwoni budzik i musze syzkowac starszaka wiec w sumie mam 4 pobudki w nocy...po wyjezdzie mamy trzeba bedzie jednak wrocic do systemu pierwsze 2 budzenia maz, drugie 2 ja ... chyba ze maly sie wyreguluje... w co jakos (pesymistycznie) watpie...

stres mam, musze isc po L. z filutkiem o 11h15...
nie mam jeszcze podstawki do wozka, myslalam z eniania bedzie mogla, a dzis nie moze..;
wiec albo musze wziac filuta w nosidlo : i tu sie boje ze zmarznie mi, ze go zawieje...
albo... filutka we wozek a poldek na pieszo : i tu sie boje ze zmeczony po szkole nie da rady tyle isc (zazwyczaj wraca we wozku) i nie daj boze strzeli kryzys = siadzie na ziemi i co ja z nim zrobie? przeciez nie uniose tyle a co z wozkiem i filutkiem? na glowie... normalnie MAM DYLEMAT

made : ja sie pisz ena kawe :) botki za 5.50 mowisz? SZAL :))))))

Jos - sytuacja, że tak powiem, patowa :/ Ja bym jednak wzięła wózek i zaryzykowała Poldeczkowe nóżki :))

reklama
Bogusiu hahahaa :-) no tak...cały czas miał mamę na wyłączność, a tu się trzeba tych kilka godzin podzielić :-D
Ciekawe co ja zrobię jak moi będą na etapie żeniaczki z własną mamusią :confused: albo Jos :)))))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry