reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Piramida,sprzedaż kosmetyków Orifalme i wyszukiwanie innych jełopów(będziesz zbierać CV od innych i wysyłać mi).Wyśmiałam małolatę jak mi to wygarnęła,nie mogłam...jaja...szukają naiwnych.Jakie obietnice,hehe,dyrektorskie bale,suknie balowe,1000$ czeki,zgrupowania...matkooo.
Najlepsze jest to,że byłam umówiona o 18 w centrum handlowym,dziewczyna dzwoni 17.50 zapytać czy jestem,mówię,że nie i że będę za 5min.
Dojeżdżam,dzwonię,że jestem a ona na to,że mam jechać gdzie indziej bo coś tam...
Poza tym próbowała mi wciskać papiery do podpisania,biorę i czytam a ona,że mam nie czytać bo dostanę kopię...haha,ja jej na to,że chcę przeczytać co mi wciska a ona na to,że to umowa.
Naprawdę okazało się to zgłoszeniem do klubu Oriflame....
:-D

reklama
ło jezu Karola-ale numer;)))

podobnie jak ostatnio dzwoni do mnie pani z t-mobile i próbuje mi wcisnąć swoją ofertę (obecnie jestem w orange) i gada jakie cuda mi dadzą a potem-pod jaki adres mam to wysłać? ja mówie-nie, dziękuje-ona prawie obrażona-co jest nie tak z ofertą-znów grzecznie odmawiam-i się baba wyłączyła, echh

A tam,chociaż się wypindrowałam lekko i pośmiałam:)
Aaaa i końcowo rozmowa odbyła się w McDonaldsie:))))
Jak będę kiedyś kogoś zatrudniać to koniecznie w Macu:):-D

No...mam nauczkę,żeby następnym razem pytać o co chodzi dokładnie:)
A później pochłonęłam pasztet z dzika na domowym chlebku z konfiturą z czerwonej cebulki,ciasto czekoladowe z sorbetem gruszkowym i ciasto banoffi:)))))))))))))))))))))))))))

W najlepszej restauracji w Polsce,naprawdę,mam szczęście,że jest u mnie w mieście:)
Deja Vu:))))
Zobacz na moim profilu Facebookowym,mam ich w znajomych : Dejavu Słupsk.
Jest fotka tej tarty czekoladowej....i w ogóle....Kocham ich:)

Wszystko dzielnie przeczytalam i tyle mialam napisac i nic nie pamietam.:no:

Pamietam, ze remik jest po prostu nieziemski jak na kosmite przystalo! I ze chcialam napisac just ze metoda m.m. to jos ale juz sie wyjasnilo.

Cos o kawie mi jeszcze chodzilo po glowie ale ucieklo.:baffled:

Mnie, nocnego marka, znana powszechnie sowe zmoglo tak, ze zaraz zasne.

A tyle mialam jeszcze do powiedzenia... :confused:

Edit:
Jedno mi sie przypomnialo! Karola - niezla historia! :) :-D:laugh2::-);-):rofl2:

reklama
Paula zapraszam:)
A fotki są oryginalne,ichnie:)
Mówię Ci,niebo w gębie i wszystko na naturalnych/lokalnych składnikach!:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry