E
EEnil
Gość
Piramida,sprzedaż kosmetyków Orifalme i wyszukiwanie innych jełopów(będziesz zbierać CV od innych i wysyłać mi).Wyśmiałam małolatę jak mi to wygarnęła,nie mogłam...jaja...szukają naiwnych.Jakie obietnice,hehe,dyrektorskie bale,suknie balowe,1000$ czeki,zgrupowania...matkooo.
Najlepsze jest to,że byłam umówiona o 18 w centrum handlowym,dziewczyna dzwoni 17.50 zapytać czy jestem,mówię,że nie i że będę za 5min.
Dojeżdżam,dzwonię,że jestem a ona na to,że mam jechać gdzie indziej bo coś tam...
Poza tym próbowała mi wciskać papiery do podpisania,biorę i czytam a ona,że mam nie czytać bo dostanę kopię...haha,ja jej na to,że chcę przeczytać co mi wciska a ona na to,że to umowa.
Naprawdę okazało się to zgłoszeniem do klubu Oriflame....
Najlepsze jest to,że byłam umówiona o 18 w centrum handlowym,dziewczyna dzwoni 17.50 zapytać czy jestem,mówię,że nie i że będę za 5min.
Dojeżdżam,dzwonię,że jestem a ona na to,że mam jechać gdzie indziej bo coś tam...
Poza tym próbowała mi wciskać papiery do podpisania,biorę i czytam a ona,że mam nie czytać bo dostanę kopię...haha,ja jej na to,że chcę przeczytać co mi wciska a ona na to,że to umowa.
Naprawdę okazało się to zgłoszeniem do klubu Oriflame....