reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek : super z emaly tak sie fajnie zabawi na macie... mam nadzieje, z emoj te ztaki bedzie, poldek lezal w macie i bawil sie a ztam zasypial hehe...
ja dzis mam body + pajac BAWELNIANY :) i oczywiscie schizzzzzzzzzzzz :)
tylko z eu nas jest ok. 22-23 stopnie wiec chyba schizowac nie powinnam... ;)

mary : a o jakich lekkich treningach ty mowisz, bo nie jestem pewna czy dobrze interpretuje :)

ja musze sie pochwalic z emyslalam z epo 2giej ciazy wga leci wolniej w dol lub zostaje, a tak jak z L. po tygodniu weszlam w swoje jeansy... :)
to chyba stres i zmeczenie tak ze mnie wszystko wysysaja :szok::-D

hej :)

Oliwka wspolczuje migreny :/

Mary ja zaczelam czytac na necie jezyk niemowlat , ale przestalam , za wczesnie bylo troche dla malego na te triki :) teraz chyba wroce chociaz nie powiem maly jest w miare uregulowany :)
co do treningow to nie wiem czy po CC mozna tak szybko cwiczyc ??
oby nocka samotna byla ok !! :)

Jos no moj zasnac to tam nie zasnie hehe , moze kiedys ...
u nas wczoraj bylo 21.5 w domu bez grzania , ale mi ciagle zimno :/ to przez te upaly wczesniejsze ... i tez ciagle nie wiem jak malego ubrac ? :)

Mary ​jeszcze nie rodzimy chociaż w nocy skurcze nie dały mi spać.

kurcze zaraz kolejny maluszek bedzie na swiecie :) super trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& za porod latwy i bez bolu :)

Mary ja zaczelam czytac na necie jezyk niemowlat , ale przestalam , za wczesnie bylo troche dla malego na te triki :) teraz chyba wroce chociaz nie powiem maly jest w miare uregulowany :)
co do treningow to nie wiem czy po CC mozna tak szybko cwiczyc ??
oby nocka samotna byla ok !! :)

Asionku - właśnie spojrzałam na suwaczek i Twój maluszek już ma ponad 2 miesiące!!! :happy2::happy2: Ale ten czas leci! Mia pewnie za mała na rutyny, ale to też dla nas trening, zeby nam nie zabrakło konsekwencji. ;-) Chcemy ja np. przyzwyczaić do spania w swoim łóżeczku za jakiś czas, więc dobrze wiedzieć jak postępować. Co do treningu, to ze względu na CC ja nie chcę przegiąć, ale coś muszę zacząć ze sobą robić. Zawsze byłam aktywna i nie chcę z tego rezygnować. Może zacznę od jogi i nie będę angażować mięśni brzucha... :tak: Zobaczę.

Mary ​jeszcze nie rodzimy chociaż w nocy skurcze nie dały mi spać.

Agapa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!! Już niedługo! :happy2:

Hej Agapa:))))
Mało Cie ostatnio:(
&&&&&& dla Ciebie:)
Ja sprzątam,składam pranie itp...później obiad,kąpiel i jedziemy po prezenty dla małych.

Wczoraj kupiliśmy ozdoby na choinkę,jutro mąż kupi choinkę w donnicy.Mamy za płotem sąsiada,który ma centrum ogrodnicze:)

Cześć .
przepraszam ze sie nie udzielam , ale pod górkę nie mam ;/
Jutro ide do sądu w sprawie K... ;/

To co on robi to jest totalne przegięcie.
na kazdym kroku jestem wyzywana przez SMS i prosto w oczy też ;/
Zachowałam Smsy w razie czego .

W piątek wybrałam się z koleżanką do Klubu pierwszy raz od 2 lat gdzie kolwiek wyszłam . I wyobrazcie sobie ze wchodze na dziedziniec Klubu a tam K... Oczywiscie zamiast przyjsc do malego to łaził gdzies. I zaczął mnie wyzywac to poszliśmy z kumpelą do innego Klubu . Później znowu do innego a tam k z kupmlami i jakąś laska HaHa ale w Dooopie to mam ! ;-)

Na mikolaja nie przyszedł do własnego syna ostatnio miał caly weekend wolny tez do niego nie przyszedł teraz znowu nie przychodzi ... ; /;/
Grozi mi ze kiedykolwiek jak dowie sie ze jakis moj frajer dotkie małego to zajebi*** ...
A jak juz przyjdzie i weźmie malego na kolana to mały go odpycha ! Wale sie nie dziwie ;/ ;/ :wściekła/y:
Przez niego czuje sie nie dowartosciowana jak dno i zwykła szma** do niczego ;/

WYSIADAM ;/
:wściekła/y::wściekła/y::no::no::-:)-(
NIENAWIDZE GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; *

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry