reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :)

u nas niedziela spokojna :) spacer zaliczony , nawet grzane winko biale z miodem wypilam sobie ( teraz u nas jest Marche Noel ) , ciepla kapiel zaliczona w koncu tez :) od razu lepiej , bo tak to tylko szybki prysznic na codzien przy malym :/

Asionku - właśnie spojrzałam na suwaczek i Twój maluszek już ma ponad 2 miesiące!!! :happy2::happy2: Ale ten czas leci! Mia pewnie za mała na rutyny, ale to też dla nas trening, zeby nam nie zabrakło konsekwencji. ;-) Chcemy ja np. przyzwyczaić do spania w swoim łóżeczku za jakiś czas, więc dobrze wiedzieć jak postępować. Co do treningu, to ze względu na CC ja nie chcę przegiąć, ale coś muszę zacząć ze sobą robić. Zawsze byłam aktywna i nie chcę z tego rezygnować. Może zacznę od jogi i nie będę angażować mięśni brzucha... :tak: Zobaczę.

no rutyna jest wazna :) moj juz sie nauczyl , ze kapiel , jedzonko i spac :) nawet sam zaypia na ogol ...
niestety ze wzgledu na katar znowu spi z nami , bo sie boje troche o niego w nocy :( ale jak tylko wyzdrowieje calkiem to idzie znowu do siebie :) na szczescie Nathaniel spi tam gdzie sie go polozy :) nie protestuje nigdy
czas leci oj tak , zanim sie obejrzymy maluchy beda stawiac pierwsze kroki :szok:
ooo joga dla kobiet po ciazy to jest to :) niedawno nawet pokazywali takie zajecia fajne :)

Wczoraj kupiliśmy ozdoby na choinkę,jutro mąż kupi choinkę w donnicy.Mamy za płotem sąsiada,który ma centrum ogrodnicze:)

ja musze w tyg. kupic ozdoby wlasnie i choinke :) dzisiaj ogladalam , ale kurka takie drapaki do kolana jakies bezksztaltne , ze masakra nic nie wybralam w koncu :( trzeba dalej szukac :)
fajnie , ze wy macie miejsce gdzie choinki sa i pewnie sliczne do tego :)

Cześć .
przepraszam ze sie nie udzielam , ale pod górkę nie mam ;/
Jutro ide do sądu w sprawie K... ;/

To co on robi to jest totalne przegięcie.
na kazdym kroku jestem wyzywana przez SMS i prosto w oczy też ;/
Zachowałam Smsy w razie czego .

W piątek wybrałam się z koleżanką do Klubu pierwszy raz od 2 lat gdzie kolwiek wyszłam . I wyobrazcie sobie ze wchodze na dziedziniec Klubu a tam K... Oczywiscie zamiast przyjsc do malego to łaził gdzies. I zaczął mnie wyzywac to poszliśmy z kumpelą do innego Klubu . Później znowu do innego a tam k z kupmlami i jakąś laska HaHa ale w Dooopie to mam ! ;-)

Na mikolaja nie przyszedł do własnego syna ostatnio miał caly weekend wolny tez do niego nie przyszedł teraz znowu nie przychodzi ... ; /;/
Grozi mi ze kiedykolwiek jak dowie sie ze jakis moj frajer dotkie małego to zajebi*** ...
A jak juz przyjdzie i weźmie malego na kolana to mały go odpycha ! Wale sie nie dziwie ;/ ;/ :wściekła/y:
Przez niego czuje sie nie dowartosciowana jak dno i zwykła szma** do niczego ;/

WYSIADAM ;/
:wściekła/y::wściekła/y::no::no::-:)-(
NIENAWIDZE GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; *

Mloda szkoda nerwow na takiego palanta :( wiesz do ojcostwa nie zmusisz nikogo !! skoro on sam sie nie poczowa i nie szuka z malym kontaktu to ty za niego tego nie zrobisz i nie zmuszaj go , bo tylko na tobie sie to odbije ... nie dorusl do roli ojca i tyle
za kilka lat bedzie sobie w brode plul , ze tak zaprzepascil kontakt z synem :(
do sadu idz ,chociazby po alimenty , i ustalenie w jakie dni i jak ma malym sie opiekowac , inna sprawa , ze skoro teraz nie robi tego to i pewnie pozniej tez nie bedzie , ale lepiej miec wszystko na papierze w razie co :)
trzymaj sie i staraj nie denerwowac , za niego zycia nie przezyjesz !!
i nie mysl o sobie zle przez takiego gnojka !! to on powinien sie tak czuc :wściekła/y:

hejka witam i ja po ciezkim weekendzie dorwala mnie wczoraj w nocy grypa zoladkowa czuje sie fatalnie ledwo co moge zjesc caly dzien spie ehhh weszlam na chwilke i zaraz znowu spac

kuruj sie i wracaj szybko do zdrowia !!

Dzien dobry! :-) Zjadlam wlasnie prawie cala gorzka czekolade plus paczke zwyklych twardych herbatnikow i zapijam kakaem i Ricore :-):-) Sniadanko dla przemeczonych:-pZaraz wrzuce jeszcze magnez i falvit.Nie mam na nic czasu.. normalka heh..Nawet prezentow nie mam jak pozamawiac, bo przeciez buszowanie po sklepach odpada, a ja tak lubie sobie pobuszowac :sorry: Chociaz moje malenstwo coraz bardziej samodzielne to i tak nie moge sie zorganizowac sama do wyjazdu ani za bardzo wyspac... To chyba bedzie jednak znak czasu :eek::eek::eek: Z Kamilem ganialam wszedzie, i to autobusem!!

Remisiowi BUZIAK za samodzielne "usiąście"!!
:-D:-D:-D

A teraz doczytam co tam jeszcze u Was :))))))))

WHOA..!!! Jestem PIERWSZA :rofl2:

Ostatnia edycja:
Dzień doberek!

Nocka bez mojego M. za nami - Mia dała pospać mamusi od 23 do 7.30 (karmienie o 1.30, 4 i 7.30). :-):-):-):-) Płakała tylko koło 22 i to nie za długo - chyba brzuszek... :zawstydzona/y::-(

Asionek - no, ja właśnie poszukuję u siebie jogi, może znajdę jakąś grupę, bo to by było na początek najlepsze po CC.

Kocurek - witaj w klubie nie mających czasu na nic! ;-)

Miłego dnia!

dzień dobry;) popatrzcie na suwaczek ;) jesteśmy takie dzielne;)

mary super ze mała była taka grzeczna

kocurek ja tez wszystkie zakupy teraz przez neta nawet ostatnio robiłam spożywcze przez neta bo w piątek mój S. miał urodziny i zrobiłam mu mała impreze niespodzianke

co tam u was?

helol !!!!!!!!!!!!!!!!!

kocurek : jaki czas, jaki - sie pytam? ciebie czas nie dotyczny !!!!:cool::-)

asionek : super ze maly tak wam spi

carola : pochwal sie jozefince zakupoholiczce coscie dziewczynom 'od gwiazdora' wybrali :)

nas w przyszly weekend tez czeka choinka, najbardziej nie moze sie ubierania doczekac ...Moj maz! jak co roku!!!! w zeszlym roku juz pod koniec listopada chcial ubrac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

maly zaprowadzony przez nianie do przedszkola, mniejszy spi, a ja kawe i sniadanie, trzeba o siebie dbac, a co!
nie kocurek ??? :)

Ewula - jak samopoczucie? Już niedługo się nam rozpakujesz! :-):-)

Jos - hejka!

Jeju, moje słoneczko jutro skończy 4 tygodnie! :szok::-) Jak ten czas leci!!! :-):-):-)

Jos - miłego leżenia! Ja kurczę w dzień nie umiem... :eek:

A w ogóle wczoraj moja córunia sama mi się z brzuszka na plecki przekręciła! :szok::tak::tak: Myślałam, ze takie rzeczy to później! :-D

reklama
A jakże! dbać należy jos :-D Ależ Ci zazdroszczę Twojego śpiącego misia.... :sorry: i możliwości wypadów sklepowych :-p

Noo mary BRAWO dla Małej! Dzieciaczki potrafią zaskoczyć, nie?? A moja to się wczoraj tak na mnie patrzyła i analizowała na chłodno, a potem słała mi półuśmieszki i zagadywała, a ja już cała w strachu - GDZIE JEST MÓJ MALUTKI, NIEŚWIADOMY ZWIERZACZEK SSACZEK ???? :szok::-p Za szybko wszystko.. za szybko...

ewula no i bardzo ładnie !! :))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry