E
EEnil
Gość
Jestem,jestem
))))
Wszyscy widzę mnie rozpracowali
)))
Wszyscy widzę mnie rozpracowali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionku - właśnie spojrzałam na suwaczek i Twój maluszek już ma ponad 2 miesiące!!!Ale ten czas leci! Mia pewnie za mała na rutyny, ale to też dla nas trening, zeby nam nie zabrakło konsekwencji. ;-) Chcemy ja np. przyzwyczaić do spania w swoim łóżeczku za jakiś czas, więc dobrze wiedzieć jak postępować. Co do treningu, to ze względu na CC ja nie chcę przegiąć, ale coś muszę zacząć ze sobą robić. Zawsze byłam aktywna i nie chcę z tego rezygnować. Może zacznę od jogi i nie będę angażować mięśni brzucha...
Zobaczę.
Wczoraj kupiliśmy ozdoby na choinkę,jutro mąż kupi choinkę w donnicy.Mamy za płotem sąsiada,który ma centrum ogrodnicze![]()
Cześć .
przepraszam ze sie nie udzielam , ale pod górkę nie mam ;/
Jutro ide do sądu w sprawie K... ;/
To co on robi to jest totalne przegięcie.
na kazdym kroku jestem wyzywana przez SMS i prosto w oczy też ;/
Zachowałam Smsy w razie czego .
W piątek wybrałam się z koleżanką do Klubu pierwszy raz od 2 lat gdzie kolwiek wyszłam . I wyobrazcie sobie ze wchodze na dziedziniec Klubu a tam K... Oczywiscie zamiast przyjsc do malego to łaził gdzies. I zaczął mnie wyzywac to poszliśmy z kumpelą do innego Klubu . Później znowu do innego a tam k z kupmlami i jakąś laska HaHa ale w Dooopie to mam ! ;-)
Na mikolaja nie przyszedł do własnego syna ostatnio miał caly weekend wolny tez do niego nie przyszedł teraz znowu nie przychodzi ... ; /;/
Grozi mi ze kiedykolwiek jak dowie sie ze jakis moj frajer dotkie małego to zajebi*** ...
A jak juz przyjdzie i weźmie malego na kolana to mały go odpycha ! Wale sie nie dziwie ;/ ;/
Przez niego czuje sie nie dowartosciowana jak dno i zwykła szma** do niczego ;/
WYSIADAM ;/
:-
-(
NIENAWIDZE GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; *
hejka witam i ja po ciezkim weekendzie dorwala mnie wczoraj w nocy grypa zoladkowa czuje sie fatalnie ledwo co moge zjesc caly dzien spie ehhh weszlam na chwilke i zaraz znowu spac