reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JOS GRATULACJE!!!!!!!!!! ALE SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpoczywaj i wracaj do nas szybko!!!!!!!

P.S. A mieliście wczoraj wyprawiać urodzinki Poldusia, żeby się wyrobić przed porodem :-) To musicie teraz zaplanować nowy termin imprezki i przygotować miejsce na jednego gościa więcej :-)

Ostatnia edycja:
Mloda nie przepraszaj tylko wpadaj częściej!

I dzień dobry wszystkim!

Aha - wczoraj nie zdążyłam już napisać, ale myślałam o naszych staraczkach, ściskam Was mocno, trzymam kciuki i odzywajcie się! Ajas, Zizi (dla Ciebie szczególne uściski w tych trudnych dniach :-(), Oliwka, Palemka - czy o kimś jeszcze zapomniałam??? &&&&&&&&&&&&&&&

:szok::szok::szok::szok::szok: JOS JUUUUUUUUUŻŻŻŻŻ ?????????????? :-D:-D:-D:-D:-D Buziaki i ogromne gratulacje !!!!!!!!!!! Ale nam zrobiłaś niespodziewankę !!!!! :rofl2::rofl2::rofl2: A więc synek... duuuuuużo zdrówka dla niego i CZEKAMY !!! :-):-):-):-):-):-):-)

No to ja serwuję sobie prawdziwą kawę z ekspresu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Witaj lili jak nocka??? ;-)

Ostatnia edycja:
Kocurku nocka dziś dobrze - spałam jak zabita, nawet przy karmieniu przysypiałam i przewinęłam małą dopiero nad ranem (pielucha jak bomba!), katar nie dokuczał dziś w nocy HURRA!!! Mała się budziła często na jedzenie, ale wszystko razem trwało do 10 minut, więc nie zdążyłam się nawet wybudzić. Jest więc oki! A jak u Was??????

Jos rzeczywiście zrobiła niespodziankę - zwłaszcza, że szykowała się na te urodzinki Poldusia w sobotę i akurat wtedy ją chwyciło hehe :-) No ale była już w terminie - JOS czekamy na szczegóły!!!!!!!!!!

lil - I udało się bez przewijania całą noc..???? :shocked2::-):-) Eee hehe ale ja jestem. Przecież napisałaś ;))))))))))) sorki... zwoje szwankują..
A u nas po kilku cięższych nocach i wczorajszym bardzo truuuudnym dniu (mała nie spała w ogóle i płakała) była lepsza nocka :tak: Ale niestety musiałam spać w salonie, bo: a) nerwicy dostaję w sypialni - tamto łóżko kojarzy mi się z mordęgą pobudek co chwilę, jak tylko mi się błogo zaczyna robić :-(
b) małej pasował włączony telewizor - całą noc leciał świecąc mi po oczach, bo co wyłączyłam, to się budziła :sorry:
Generalnie było tej nocy kilka pobudek, karmienie niestety trwa dłuuugo, przewijanie musiało się odbyć, bo przeciekało aż !! Aaa no i mała wypuściła gazów za cały tydzień chyba.... zaczęłam znowu podawać kropelki... ale było lepiej :)))

Ostatnia edycja:
Witajcie Lil, Kocurku:happy:
Melduję się... Jestem i czuwam na forum, tylko pisać mi się nie chce, bo i nie ma o czym... Wczoraj choler....ca @ przylazła...

Jos wielkie gratulacje z okazji narodzin syneczka!!!!
:-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry