reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ee dziewczyny tak szybko Wam pociechy wyrosną.. ani się obejrzycie :))))))) i będzie tęskno ;)))))))))

A co do niewyspania to przytaknę - ja już dziś jestem totalnie nie do rzeczy. Nie mogę wstawać co dwie godziny w nocy... :/ Chyba dziecku wielką butlę przed spaniem podam w końcu... Chociaż ona jak zegarek do cycania się budzi - nawet jak najedzona, to musi sobie jeszcze pocycać :sorry: I to minimum 15 minut na każdego cycka !!

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka zorientuj się w sprawie potasu i magnezu - być może jak zaczniesz przyjmować suplementy diety to problem bezsenności zniknie u Ciebie - ostatnio była na ten temat rozmowa w DD TVN - super sprawa. Ja właśnie kupiłam sobie Asparaginian - 100 szt za 5 zł, będę sobie ostrożnie dawkować - a jak Ty nie karmisz to na pewno Ci nie zaszkodzi - podobno magnez i potas ma zbawienny wpływ na nasz system nerwowy i kłopoty ze spaniem! Ja na razie odpukać kłopotów ze spaniem nie mam - tylko tyle, że śpię tyle na ile Martynka pozwoli :-) A na nią magnez nie zadziała...

Poradźcie - dawać mleko modyfikowane na noc czy jak chcę karmić piersią to lepiej nie? Miotam się z decyzją....

Kocurku oj czas mija to prawda :-)

lili - ja już karmię naturalnie i butlą :)) Butla jest na zawołanie, a cyc co 4 godziny (w nocy częściej) i widzę, że w dzień przez to mała mi trochę śpi - nie to co wcześniej :)))))
Nie mam obaw w związku z mieszanym karmieniem :-) Jestem tak umęczona, że zweryfikowałam swoje zamiary wykarmienia małej piersią tylko i wyłącznie przez 3 miesiące przynajmniej..

Ostatnia edycja:
kurcze szkoda bo nie mam co z tymi ciuszkami zrobić a moznabyło by je sprzedac ale jak nie mam konta to lipa :-:)-(

Sol-fajne kulki;)
Lil a spróbuj dać małej butlę i zobaczysz jak będzie spać,chyba się wezmę za ten magnez bo coś czuję ostatnio napięte łydki i jakieś krostki mi wyskoczyły na pleckach, do tego zmęcznenie i podejrzewam że mam niedbór czegoś, a że ostatnio próbuje być na diecie i jem mało czekolady to chyba magnez się chyba ulotnił;)

Mloda a nie chcesz założyć konta na allegro? Przyda Ci się na przyszłość już...a na allegro najlepiej się sprzedaje!

Paulinka mam już 4 paki MM - więc zobaczę jeszcze trochę i spróbuję...tylko wtedy to mogą mi czyczki w nocy pęknąć...

Kocurku - Maciuś był cycuś mamuni tak samo jak Twoja Ola...Czasem myślę teraz czy to nie lepiej - bo łatwo było mi go cycuniem uśpić - a młoda jak jest najedzona to za nic w świecie cycunia nie weźmie - i wtedy nijak nie da rady jej położyć spać..

Sol
a skąd taki ryż się bierze? Super to wygląda...

reklama
lili i dlatego ja suszę włosy i odkurzam tylko z małą :-D:-D:-D No ale moja w końcu się nudzi tą muzą.. więc muszę się uwijać !!

Cały dzień na nogach. I tak codziennie.. Siadam tylko do karmienia :) Nogi mi z d... eehhhh :sorry:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry