reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ee dziewczyny tak szybko Wam pociechy wyrosną.. ani się obejrzycie :))))))) i będzie tęskno ;)))))))))

A co do niewyspania to przytaknę - ja już dziś jestem totalnie nie do rzeczy. Nie mogę wstawać co dwie godziny w nocy... :/ Chyba dziecku wielką butlę przed spaniem podam w końcu... Chociaż ona jak zegarek do cycania się budzi - nawet jak najedzona, to musi sobie jeszcze pocycać :sorry: I to minimum 15 minut na każdego cycka !!

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka zorientuj się w sprawie potasu i magnezu - być może jak zaczniesz przyjmować suplementy diety to problem bezsenności zniknie u Ciebie - ostatnio była na ten temat rozmowa w DD TVN - super sprawa. Ja właśnie kupiłam sobie Asparaginian - 100 szt za 5 zł, będę sobie ostrożnie dawkować - a jak Ty nie karmisz to na pewno Ci nie zaszkodzi - podobno magnez i potas ma zbawienny wpływ na nasz system nerwowy i kłopoty ze spaniem! Ja na razie odpukać kłopotów ze spaniem nie mam - tylko tyle, że śpię tyle na ile Martynka pozwoli :-) A na nią magnez nie zadziała...

Poradźcie - dawać mleko modyfikowane na noc czy jak chcę karmić piersią to lepiej nie? Miotam się z decyzją....

Kocurku oj czas mija to prawda :-)

lili - ja już karmię naturalnie i butlą :)) Butla jest na zawołanie, a cyc co 4 godziny (w nocy częściej) i widzę, że w dzień przez to mała mi trochę śpi - nie to co wcześniej :)))))
Nie mam obaw w związku z mieszanym karmieniem :-) Jestem tak umęczona, że zweryfikowałam swoje zamiary wykarmienia małej piersią tylko i wyłącznie przez 3 miesiące przynajmniej..

Ostatnia edycja:
kurcze szkoda bo nie mam co z tymi ciuszkami zrobić a moznabyło by je sprzedac ale jak nie mam konta to lipa :-:)-(

Sol-fajne kulki;)
Lil a spróbuj dać małej butlę i zobaczysz jak będzie spać,chyba się wezmę za ten magnez bo coś czuję ostatnio napięte łydki i jakieś krostki mi wyskoczyły na pleckach, do tego zmęcznenie i podejrzewam że mam niedbór czegoś, a że ostatnio próbuje być na diecie i jem mało czekolady to chyba magnez się chyba ulotnił;)

Mloda a nie chcesz założyć konta na allegro? Przyda Ci się na przyszłość już...a na allegro najlepiej się sprzedaje!

Paulinka mam już 4 paki MM - więc zobaczę jeszcze trochę i spróbuję...tylko wtedy to mogą mi czyczki w nocy pęknąć...

Kocurku - Maciuś był cycuś mamuni tak samo jak Twoja Ola...Czasem myślę teraz czy to nie lepiej - bo łatwo było mi go cycuniem uśpić - a młoda jak jest najedzona to za nic w świecie cycunia nie weźmie - i wtedy nijak nie da rady jej położyć spać..

Sol
a skąd taki ryż się bierze? Super to wygląda...

reklama
lili i dlatego ja suszę włosy i odkurzam tylko z małą :-D:-D:-D No ale moja w końcu się nudzi tą muzą.. więc muszę się uwijać !!

Cały dzień na nogach. I tak codziennie.. Siadam tylko do karmienia :) Nogi mi z d... eehhhh :sorry:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry