reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mloda ja w mbanku też mam takie konto na które od wielu lat mi nic nie wpływa..Nie wiem w sumie jak to jest z tymi kontami...

milczę :-)))))))))))))))))))))))))))
przepona mnie rozbolała :-D

Kocurek - ja bez laktacyjnej jak cysterna :-) masakra mam te cycki :/ w żadną rozpinaną bluzkę nie wchodzę bo się guziki nie dopinają, albo przerwa jak Madonna między zębami :szok:

Ostatnia edycja:
Koleżance to widzę do śmiechu dzisiaj..??? Hęęę..???? :-p:-D:-D

Koleżanka nie przesadza - skromna ta przerwa, skoro a la madonna :-D:-D:-D Ona ma takie wąskie ząbki :-p

Me dziecię gwałtuje o cyca - o 18 miał być - mała przebiera rączkami jak piesek w wodzie :)))))))) I patrzy z taaaakim wyrzutem, że muszę, PRZEPRASZAM :sorry:

Ostatnia edycja:
hahahhaaaa Kocurek kryzys tak na mnie działa :-)))
Małe ząbki, duże usta :))))))))))))))))

nie no Kocurek, skoro macha jak piesek, to bezwzględnie musisz :-D

Ostatnia edycja:
Dowcipne koleżanki doradźcie mi... Wczoraj miałam to usg genetyczne w szpitalu, oczywiście darmowe. I pytam się ginki kiedy następna wizyta a ona mi mówi, że normalnie jak z karty ciaży wynika czyli w poniedziałek, bo to w szpitalu to dodatkowa wizyta:eek: jak już mam iść i płacić normalną cenę to wezmę Łukasza żeby zobaczył Dzidzia na usg. I tu moje pytanie: nie za często to podglądanie siusiaka??

reklama
helol :)

made : :-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D uchichalam sie po pachy :-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

kocurek : super ze rece juz lepiej !!!! powaznie myslisz o urlopie wychowawczym, to sa 3 lata, tak ???

lil, sol : ja podobnie jak lil w domu od grudnia 2008, ale mi akurat pasi
nigdzie sie nie wybieram poki co... a jak mi sie poldus pyta czy zawsze bede z nim w domu i bede po niego przychodzic do przedszkola to to .... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... to mam ochote jeszcze w liceum go odprowadzac pod brame :)
i oczywiscie dbam o to zeby maz slyszal prosby synka i zyczenia, wrazie gdyby kiedys na mysl mu przyszlo ze dzieci sa juz duze i nie musze siedziec w domu od 8 do 16h30 sama, bo sa w szkole cale dnie... :)

aha
dla zainteresowanych jozefinkowym losem melduje, ze jestem po ostatniej wizycie u gin.
NO I MAM SPORO NOWINEK :)
no wiec :
1. bede miec CC
2. szyjka miekka i skrocona
wg dr jest ryzyko, ze nie dotrwam w dwupaku do 6.12

rurka : to jets moje zdanie i PODKRESLAM nie mowie z etak jets na 100% ale tutaj robia usg co miesiac i jakos dzieciom nic sie nie dzieje, w specjalnuych przypadkach moga robic nawet czesciej
w ciazy z L. mialam cukrzyce ciazowa i od 6 m-ca mialam usg co 2 tyg zeby dokladnie kontrolowac wage dziecka :) i nic sie nie dzieje...
mysle ze ztym usg to troche w polsce diabolizowanie jest... ludzie sie martwia o kilka usg gdzier to sa naparwde minimalne fale, a za to 18 miesieczny czy 2 letnim dzieciom masturbuja mozg telewizja ... nie myslac o tym jak to wplywa na ich rozowj, czy ze moze doprowadzic do padaczki
(oczywiscie w wiekszych ilosciach nie mowie raz na jakis czas...)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry