reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry .. :)))) Poproszę zapałki do powiek..

Sprzątam, póki mała śpi w wózeczku :) Skulona i zgięta, aż mi jej szkoda.. owinięta ściśle kołderką - okazuje się, że tak tylko daje radę wytrzymać sama w wózeczku :eek: Czy ona tęskni za brzuszkiem jeszcze...?? :sorry:

reklama
ano racja Wiola-czepiam się a mi dziecko samodzielne się robi;) i uszy do góry niedługo ci te słabości przejdą

Kocur-no chyba niunia tęskni za brzuszkiem-tu na zewnątrz już nie jest tak przyjemnie chyba i trzeba o wszystko głośno się upominać;) moja też głównie skulona śpi i opatulona ciasno kocykiem

Komu w droge temu czas. ;-)

ide . kciuki prosze trzymac i myslec o mnie ;-))))))))

Rafal to wiecznie sie odkrywa ...

Cześć
jestem, ale będę w krzakach...
Strasznie przeżyliśmy pogrzeb teścia, mąż szczególnie:-(dopiero dzisiaj poszedł do pracy,
Powoli dochodzimy do siebie,
Pozdrowienia wszystkim Dziewczynom

zizi:-*

kocurku witaj , Iwa tez z poczatku spala tylko opatulona albo na rekach.moze tak maluszek czuje sie bezpieczniej

paulina nawet sie nie obrucisz a kawalerow bedziesz od niej odganiac:-p:-p

Wiola a skąd wiesz?Iwa zresztą też ślicznotka-także ty też uważaj
jak bylismy ostatnio u lekarza to w poczekalni zaczepiała wszystkich facetów- a oni wpatrzeni w nią jak w obrazek i zagadywali i za rączkę próbowali brać a ona takie słodkie uśmiechy rozdawała...księżniczka moja mała łaskawa;)

więc Rurka i Młoda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&777

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry