reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry .. :)))) Poproszę zapałki do powiek..

Sprzątam, póki mała śpi w wózeczku :) Skulona i zgięta, aż mi jej szkoda.. owinięta ściśle kołderką - okazuje się, że tak tylko daje radę wytrzymać sama w wózeczku :eek: Czy ona tęskni za brzuszkiem jeszcze...?? :sorry:

reklama
ano racja Wiola-czepiam się a mi dziecko samodzielne się robi;) i uszy do góry niedługo ci te słabości przejdą

Kocur-no chyba niunia tęskni za brzuszkiem-tu na zewnątrz już nie jest tak przyjemnie chyba i trzeba o wszystko głośno się upominać;) moja też głównie skulona śpi i opatulona ciasno kocykiem

Komu w droge temu czas. ;-)

ide . kciuki prosze trzymac i myslec o mnie ;-))))))))

Rafal to wiecznie sie odkrywa ...

Cześć
jestem, ale będę w krzakach...
Strasznie przeżyliśmy pogrzeb teścia, mąż szczególnie:-(dopiero dzisiaj poszedł do pracy,
Powoli dochodzimy do siebie,
Pozdrowienia wszystkim Dziewczynom

zizi:-*

kocurku witaj , Iwa tez z poczatku spala tylko opatulona albo na rekach.moze tak maluszek czuje sie bezpieczniej

paulina nawet sie nie obrucisz a kawalerow bedziesz od niej odganiac:-p:-p

Wiola a skąd wiesz?Iwa zresztą też ślicznotka-także ty też uważaj
jak bylismy ostatnio u lekarza to w poczekalni zaczepiała wszystkich facetów- a oni wpatrzeni w nią jak w obrazek i zagadywali i za rączkę próbowali brać a ona takie słodkie uśmiechy rozdawała...księżniczka moja mała łaskawa;)

więc Rurka i Młoda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&777

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry