reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina wie sie to i owo:-):-). A jesli choci o adoratorow Iwy to Lukasz juz teraz mowi ze ogrodzenie pod pradem zamatuje:-p:-D:-D:-D

rureczko bedzie wszytsko ok&&&&&&&&&&&&&&
ajas jak sie masz?

reklama
za godzine ide do lekarza dowiedziec sie co i jak z moja ciaza i ktory to tydzien mam nadzieje ze przyjde z dobrymi wiadomosciami
icon_smile.gif

mam stresa chociaz nie powinnam ale to przez te poronienie co mialam 2 lata temu
icon_sad.gif

milego dnia zycze wszystkim !!!!!

Wiola, Paulina - w tej sytuacji aż strach mieć syna:-):-):-)
Asiek za Ciebie też trzymam kciuki &&&&&&&&& i życzę samych dobrych wieści;-)

dzisiaj chyba dzień na odwiedzenie lekarza;) Asiu&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja zmykam bo mała się obudziła ale chyba o 15 będę po jedna aukcja sie kończy;)
miłego dnia

Ajas-no niby tak ale zawsze można mieć taką wredną teściową jak ja;)

Paulina moj juz ma wiatrowke:szok::-D
Ajas oj tam zawsze mozna sie wkupic w laski przyszlej tesciowej:-D:-D
Asiek bedzie dobrze. daj nam szybko znac po wizycie .&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&zacisniete

rurka młodamamusia i Asiek &&&&& za lekarza :*
zizi tule do serca...
wiola mnie sie ogólnie takowe fototapety podobają, ale ja wole w innej kolorystyce, mnie bardziej urzekają zielenie...:zawstydzona/y:

reklama
maran a ja jestem zakochana w rozach, czerwieniech i fioletach jezeli mowa o sypialni bo salon mam w zieleni i bardzo mi sie podba. wybralam juz kilka fototapet ktore mi sie podobaja teraz meza namowic, juz cos mu wspominalam ale najpier musialabym sie dokladnie dowiedziec ile to bedzie kosztowac.
co u Was? jak zabki?

MLODA
napisala ze wyszla juz od lekarza i wszystko ok. szczegoly napisze sama na BB

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry